Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Lenne egy kérdésem hozzátok? Lehet kicsit gáz.
Ti együtt maradnátok később is a párotokkal, ha kiderülne hogy betegsége van? Én 2 éve együtt vagyok a barátommal és kiderült hogy már fél éve IBS-em van (irritábilis bél szindróma - gyakran kell wc-znem :(). Sajnos nem tudják mivel gyógyítani, gyógyszer nem igen van rá.
A probléma meg az, hogy ha együtt akarunk elmenni valahova, sokszor nem sikerül miattam. Félek hogy emiatt elhagy a nagy Ő-m! :( Tudom ugyanis, hogy eléggé zavarja ez... Hogy tudnék ezen a helyzeten javítani?
Tudja pontosan, hogy mi a bajom, mert mindig, mindent megbeszélünk! Őt csak ez zavarja, hogy ha közösen megbeszélünk barátokkal valami programot, és indulás előtt mondjuk fél órával "rámjön", akkor lehet ugrott az aznapi program. Ilyenkor kicsit ideges is leszek, ez pedig olaj a tűzre... így inkább nem merek elindulni :(
sajnos aki nem tapasztalta még meg ezt, az nem tudja milyen kellemetlen betegség! :S
Igen, sajnos már sokmindenen túl vagyok. Ez a betegség nem tudják minek a hatására jön elő - gyógyítani sem tudják. Sajnos nem használ neki az idegeskedés, akkor felerősödik. Hasfogó nem jó rá (max placebó hatása van), diéta jó rá (tejmentes pl). Kaptam vitaminokat, béres cseppet, szedtem 5 féle bélflórát... jelenleg ott tartok hogy talán tükrözni fognak.. hétvégén derül ki :(
21 éves vagyok és a legszebb éveimet tönkreteszi ez a kór...
Ne így fogd fel!!!
Pont, hogy segít neked a NAGY ŐT megtalálni. Aki melleted van, szeret így, az igazi pár. Akinek ez kifogás, az sosem szeretett!
Ha átgondolod, rájösz, hogy igazunk van!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!