Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszélgessek vele erről? Vagy rendezzem el magamban?
Annyira hülyén érzem magam... Lassan fél éve tök jól megvagyunk a párommal,harmonikus minden,idill,stb. Mégis néha olyan furán érzem magam,egyfajta félelemérzetem is van,hogy valamit rosszul csinálok,vagy félek elmondani,ha van valami problémám. Eddigi párkapcsolati próbálkozásaim kudarcba fulladtak,bár egy ideig mindig volt boldogság,egy idő után elromlott,hiába próbáltam meg mindent,hogy jó legyen. Talán az előző rossz élményeim miatt is félek ennyire... Mindig olyankor törnek rám rossz érzések,ha távol vagyunk(legtöbbször csak hétvégente tudunk találkozni),amikor együtt vagyunk,semmi bajom. Szerencsére nincs féltékenység jelen a kapcsolatunkban,kivételesen ettől nem félek. Egy dolog van amit nehezen kezelek és az a fű... Nem tudom,hogy hogy viselkedjek ezzel kapcsolatban. Ha hárpiaként mászkálnék utána,akkor csak azt érném el,hogy titkolózna. Ráhagyni meg nem akarom. Már egyszer beszéltünk erről,hogy jó lenne,ha hanyagolná a dolgot,egy ideig nem is élt vele,de most a múlt héten megint legalább 3 alkalommal beszívott... Mondjuk nem durván,már nem azért hogy mentegessem,csak a miheztartásvégett... Szóvá tettem neki,megint megígérte,hogy távol tartja magát a dologtól... Mit csináljak? Ez az utóbb említett dolog csak a jéghegy csúcsa,a többire is kérnék valami épkézláb tanácsot:) Beszéljek neki a félelmeimről? Vagy az nyavalygás?:P
21L,párom 23F
előző vagyok még mindig
Ajánlj neki valamit, amit nem tud visszautasítani, cserébe kérd meg, hogy hagyjon fel, vagy legalább mérsékelje a dolgot. De az is jó ha megkéred arra, hogy együttlétetek előtt, közben ne szívjon.
na mégis csak visszajöttél?
Sok sikert kívánok hozzá, remélem nem romlik meg a kapcsolatotok emiatt.
Na, akkor tényleg ne érvelgessünk. Aki akarja, csinálja...
A fűvel az a gond, hogy az is függőséget okoz. Voltak osztálytársaim, tudom mit beszélek. Ha kimaradt 1-2nap, már kattogtak, nem bírtak magukkal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!