Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szüleimnek nem tetszik h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüleimnek nem tetszik h van valakim. Azt gondolják h a fiú megcsal meg a sexre megy ki a dolog, pedig már jó ideje együtt vagyunk. Nagyon rendes, csak még nem ismerik, és elítélik. Mit lehetne ez ellen tenni h elfogadják? Féllek h elvesztem ://

Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 22:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
te meg miről beszélsz? nem értem h mit nem írtam le helyesen :D
2011. nov. 15. 00:29
 22/27 anonim ***** válasza:
az h nem rakok ki néha pár ékezetet, nem akkor hiba mint amit mások írtak :D
2011. nov. 15. 00:29
 23/27 anonim ***** válasza:
* akkora
2011. nov. 15. 00:32
 24/27 anonim ***** válasza:

22:56

Teljesen igazad van. Engem is rohadtul idegesít a sex szó.

A kérdésre pedig. A szülők mindig jót akarnak a gyereküknek, még ha nem is tűnik annak. Teljesen mindegy, hogy mit fogunk mondani, mert te már eldöntötted. Az ún. barátod mosolyog egyet, szól egy-két kedves szót és azt is benyeled, hogy az első alkalommal felesleges védekezni, mert nem fogsz teherbe esni. Ha annyira rendes lenne, akkor nem kislányoknál próbálkozna. Habár amilyenek a mai csajok elvárásai, ezen nem is csodálkozom annyit. Az azonban biztos, hogy nem hosszútvára tervez veled.

2011. nov. 15. 07:52
 25/27 megmondom ***** válasza:
Kedves 72%-os.Olyan szó pedig nincs, hogy "télleg".Nicaragua, pedig így helyes, ha már kötözködünk... :)
2011. nov. 15. 15:23
 26/27 A kérdező kommentje:
attól még h 21 éves lehet rendes. ez van akkor amikor nem ismeri valaki a másikat , és máris véleményt mond róla . de igen volt már h leültünk beszélni , de nem értik meg , nekik legfontosabb a tanulás,meg h még ne ilyeneken járjon az eszem ..veszett ügy,úgy érzem ..:/
2011. nov. 17. 11:36
 27/27 anonim válasza:
Én 17 éves lány vagyok,én is voltam így,leültem a szüleimmel vagy ezerszer,de ők csak a tanulás,tanulás,tanulás.Aztán leültem vele mégegyszer de még akkor is a magukét fújták.De most már nagyon bánom h. akkor nem hallgatam a szüleimre,nekem a pasim 23 volt és csak arra kelettem neki h. vegyek neki ezt-azt,nagyon szarul éreztem magam a szakítás után.Most azt akarom mondani h. azt a fiút mondjuk ismered pár hete-pár hónapja,a szüleidet meg már 16 éve,inkább halgass arra aki felnevelt és gondoskodik rólad 16éve! :) szóval hagyd francba a fiút,ha a szüleidnek nem szimpatikus,akkor az úgy is van. Remélem segítettem,de ha továbbra is a magadét fújod akkor szerintem tök felesleges itt neked tanácsot adni! :)
2013. márc. 1. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!