Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüleimnek nem tetszik h van valakim. Azt gondolják h a fiú megcsal meg a sexre megy ki a dolog, pedig már jó ideje együtt vagyunk. Nagyon rendes, csak még nem ismerik, és elítélik. Mit lehetne ez ellen tenni h elfogadják? Féllek h elvesztem ://
Figyelt kérdés
2011. nov. 14. 22:45
12/27 anonim válasza:
és mi van akkor, ha csak a szexre megy ki a dolog? az 1 naaagyon jó dolog :DD csak védekezni kell.. lehetoleg gumival :)
13/27 A kérdező kommentje:
esetleg valaki normális válaszokat ? vagy segítséget ?
2011. nov. 14. 23:06
14/27 anonim válasza:
bocs, gyorsan írtam nem figyeltem az "ly"-ra.
kérdező, lehet hogy nem ismerem, de én is fiú vagyok, és tudom hogy megy ez.
ugyanis ha azon aggódsz, hogy azért fog szakítani veled, mert megunja, hogy nem engedi be az anyád, akkor biztos hogy nem is szeret igazán, hanem csak a sZexre kellesz neki. Ha télleg szeretne, akkor nem kéne azon aggódnod hogy jajj, megutál, mert nem tudtok mindig szobára menni.
és majd emlékezz azokra amiket írtam, ha majd szakít veled valami másik, nálad sokkal fiatalabb csaj miatt.
15/27 anonim válasza:
nem értem most, mi kell neked? milyen segitség? ha vele akarsz lenni, legyél, ha nem, akkor ne.. :) azt ennyi a sztori :D
16/27 A kérdező kommentje:
az a segítség kellene h nem tudom mit csináljak annak érdekében h anyámék megértsenek és elfogadják ezt a kapcsolatot . mégis h találkozzak vele ha nem engedik hozzám ? és nem a szobárol van szó .
2011. nov. 14. 23:13
18/27 anonim válasza:
nem akarlak semmi rosszba belevinni, de ha akarsz vele talalkozni akkor hazudoznod kell :S
19/27 anonim válasza:
A válasz 31%-ban hasznosnak tűnik.
Szerintem meg tanulj meg te is előbb helyesen írni, aheLYett, hogy másokat itt ba*ogatsz!! :)
20/27 anonim válasza:
Azzal még nem próbálkoztál, hogy leülsz velük 3-asban és el mondod neki, hogy ti nagyon is szeretitek egymást, és fontosak vagytok egymásnak, és azért, mert ők így állnak hozzá, még nem fogtok különválni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!