Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi számít soknak?
16/L vagyok. Életem első párkapcsolatában vagyok. Még csak két hete vagyok együtt a sráccal, és körülbelül két hónapja ismertem meg. Egy iskolába járunk, minden szünetben együtt vagyunk szinte.
A haverjai azt tanácsolták neki, hogy nyomuljon, de Ő direkt nem nyomul, mondta, hogy ha bármi gyors nekem szóljak, mondjam meg neki. Eddig csak szájrapuszi volt. Ő már szeretett volna csókot, de miattam vár.
Aztán most felvetette az ötletet, hogy szeretné úgy ölelni, hogy közbe nem a derekamat hanem a fenekemet fogja. Nekem ez nem gyors, benne lennék, de ez ugye nem gyors? Mármint nem akarok könnyűvérűnek tűnni. Bocsánat, lehet, hogy butá hangzik a kérdés, csak ez az első kapcsolatom, és apró hibák miatt nem akarom elrontani.
ohhát a 12 éves partypcsákhoz képest tiszta apácalány vagy
de ez sztem amugy se gyors
"ha meg van az ideje érezni fogod"
am bakker mi történik ha csókolóztok... attól még nem esett senki sem teherbe... kivétel pár hülye akik azt hiszik ma már a tv nézéstől is teherbe eshet az ember
és hogy mennyi számít soknak azt embere válogatja
nekem régen 1 hónap sok volt és ma már eljutottam oda hogy fél éve járok egy lánnyal :D
Köszönöm a válaszokat:D
Tudom, hogy nem lehet teherbeesni a csóktól:D Nem az, hanem igazából nem tudom. Nekem ehhez idő kell. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de egy kis idő kell.:)
Gratulálok a fél évhez :)!
Köszi na akkor az idézet lép érvénybe ha úgy érzed már kész vagy rá.. a csókra a kicsit intimebb helyre tapintáshoz akkor már úgy is tudni fogod :D
am 16 évesen még szűz az szép dolog :D... nagy kincs ne feledd XD
xD Köszi xD
Én büszke vagyok rá. Lehet ez már nem "megszokott", de kell ilyen is :D
Akkor majd az idézet lebeg a szemem előtt :D
Nem gyors, nyugodj meg. :) Sőt, a csókolózáshoz sem gyors ez az idő.
Ha ez a fiú ilyen nagyon úriember, akkor bizony meg kell becsülni. És tényleg ne engedd magad olyan könnyedén. Légy olyan lány, akiért meg kell egy kicsikét azért dolgozni. ;)
Hidd el, a fiúk az ilyen csajokat komolyan gondolják.
24/n
Köszönöm a válaszodat:)
AKkor megnyugodtam:)
NAgyon szeretem, és megbecsülém, és örülök, hogy megismerhettem.:)
Tényleg nem szeretnék könnyűvérűnek tűnni, azért is kérdeztem:) Meg hát kicsit nehéz eset vagyok ilyen téren, de örülök, hogy ennyire türelmes:)
Talán én?
:D Neked is köszönöm, és mindenkinek.:D NAgyon megnyugtattatok.
Igen, azokat próbálom nagyívben kerülni, lehet ezért se volt eddig pasim.:D
akkor engedd neki ha jól esik, ne azt néz hogy mások mit gondolnak (már csak azért se, mert mindenki mást gondol erről. van aki erre már azt mondja prűd vagy, még mások, már azért is ler*biznek, ha házasság előtt sexelsz.)
csak magadnak akarj megfelelni ilyen téren. ez az én tanácsom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!