Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
9 év korkülönbség soknak számít?
Én 20L vagyok, ő pedig 29F.
Nagyon egy hullámhosszon vagyunk amikor beszélgetünk, sajnos még csak neten sikerült, de vasárnap találkozunk is. Én komolyat szeretnék és ő is tőlem. Érett a gondolkodásom és szeretnék megállapodni több évre, sőt..
Nagyon sokat huppantam arcra az életben, sajnos elég korán kezdtem (14 évesen) és 1,5 éves kapcsolatom is volt már (2).
Hali
Hogyha szerencséd van egy ~30 éves férfi már nem csak azt akarja amit sajnos a mi korosztályunk nagyon nagy többsége.
Szerintem nem olyan sok a külömbség ,de azt tudnod kell ,hogy nem szabad szerelmes legyél bele hiszen még soha sem találkoztál vele így nem ismerheted az igazi énjét.
szerintem teljesen jó, a lányok úgyis hamarabb érnek :) ebben a korcsoportban tökéletes...
csak mikor olvastam, a kérdést, azt hittem pl. 11 éves-20 éves szituról van szó xD
az durvább lenne. nyilván akkor soknak számítana.
Apámék között 13,5 év van, több mint 40 éve házasok.
Ez nem sok és teljesen elfogadható.
Persze más lenne a véleményem ha egy 13 éves lányról és egy 22 éves fiúról lenne szó, de ez így szerintem teljesen korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!