Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem fustbe ment?
Figyelt kérdés
Volt egy baratnom, aki szeretett es en is ot, de sok fiuval volt elottem es o ezt normalisnak is latta, leribancoztam es elhagytam, mert undoritonak tartottam. Ket eve hogy szakitottunk, minden nap o jut eszembe. Akkor meg nem gondoltam, hogy nem fogom tudni elfelejteni, a szuleinek is bemutatott. O mar hozzam sem szol. En nagyon banom amit tettem. Probalkoztam uj baratnot keresni, de nem megy, lehet,h epp miatta. Mit tegyek? 24 F ,a Lany 22.2011. nov. 14. 20:19
1/4 Talán én? válasza:
szívás ezzel nem tudsz mit tenni...
2/4 anonim válasza:
mindenképp próbálj meg ismerkedni másokkal, valahogy nyitnod kell mégha nehéz is, nekem a pasimmal volt így a, 3 év kellett míg túlteszem rajta magam de mostmár semmi bajom, eszembe se jut pedig nem lettem azóta szerelmes csak sokat kell kimozdulni, hobbikat keresni, elfoglalni magad és ismerkedni
3/4 A kérdező kommentje:
Azt akarod mondani, hogy te is pont igy tettel a volt pasiddal es hosszu ideig bantad, majd sikerult tultenned magad rajta?
De azota sem sikerult ujra szerelmes legyel?
2011. nov. 15. 11:58
4/4 anonim válasza:
Igen úgy értettem de már azóta van barátom akibe szerelmes vagyok, remélem azóta neked is jól mennek a dolgaid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!