Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Se veled se nélküled?

Figyelt kérdés

Ki hogy gondolja ezt a se veled se nélküled effektust? Van rá esély, hogy szeressen úgy, ahogy igazán kéne?

Nemrég volt egy nem túl biztató beszélgetésem és nem igazodok ki. Először legyen vége, de közben meg jó velem... és folytassuk (próbáljuk meg újra). Ez is elhangzott, persze nem szó szerint.

2011. nov. 14. 15:39
 1/8 A kérdező kommentje:

Kihagytam, hogy veszekedés nem volt, talán egy kisebb félreértés, ami a páromnál másképp jött ki, mint gondoltam (és amit megbeszéltünk elvileg). Veszekedni nem nagyon szoktunk. Az is gond lehet, hogy hétvégén tudjuk megoldani, hogy találkozzunk és már túl sok( k ) vagyok neki?

20/l

2011. nov. 14. 15:46
 2/8 LadyLee ***** válasza:

Lehet ezt húzni évekig - én is csináltam - de érdemes?

Nem. De erre majd úgyis akkor fogsz rájönni, amikor idősebb leszel. Az ember leginkább úgyis csak a saját hibáiból tud tanulni.

2011. nov. 14. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyes és nem hinném, hogy lenne rá esély. Ha szerelmes lenne beléd, akkor megtenne mindent, hogy veled legyen normálisan, ahogy kell. Ez igazából csak valamilyen kötődésen alapul, de az nem szerelem. Ami rossz, ha Te viszont az vagy belé, mert így csak kihasználja az érzéseidet szerintem.
2011. nov. 14. 16:57
 4/8 A kérdező kommentje:
Ezt én is mondtam neki... hogy esetleg egy hónap múlva megint itt leszünk ahol... megint a szív és az ész... és a b_ta én... :)
2011. nov. 14. 17:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Mióta tart ez az egész amúgy? És hány évesek vagytok?
2011. nov. 14. 17:48
 6/8 A kérdező kommentje:
én 20 (L) ő 24. Most jött elő belőle másfél hete. Közben elmondott egy dolgot is és lehet azért reagált így, mert félt nem tudjuk megbeszélni. De nincs bennem ilyen "félsz", hogy ne tudnánk megbeszélni, inkább most kicsit furcsán áll a dolgokhoz, vagy mondjam azt, hogy hozzám. Néha azt érzem, hogy kellek neki, jó amit csinálok, néha meg tartózkodást érzek részéről... nem igazodok ki...
2011. nov. 14. 19:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megmondani úgy, hogy nem tudom a konkrét dolgot! Eddig szerelmes volt beléd? Régóta együtt vagytok? Mert, ha nem, akkor még idővel kialakulhat nála szerintem, de ha nem akkor kicsit hagyd, hogy tisztába jöjjön a dolgokkal! És, ha megijed, hogy elveszít, akkor szeret.
2011. nov. 14. 22:01
 8/8 A kérdező kommentje:

Elvileg az volt, nekem ezt mondta, ezt vettem ki a szavaiból, tetteiből. Annyira rég nem vagyunk, de úgy gondolom hogy azért pár hónap alatt csak kialakul valamilyen érzés az emberben, hogy tudja, hogy vele szeretne e lenni vagy sem... vagy valakinek fél év, vagy még több idő kell ehhez? Én picit most is úgy éreztem, hogy fél, hogy elveszít, de lehet csak én akartam úgy látni a dolgokat, de voltak arra utaló jelek, meg mondta is, hogy valószínű keresett volna... komolyan nem igazodok ki... ezért is írtam így, hogy se veled, se nélküled. Ő sem tudja pontosan mit akar... de senki nem mondhatja meg és ahogy már írtad/ vagy más írta, igazából lehet, valószínű magam áltatom, hogy még változhat, vagy nem tudom. Nehéz a szívnek parancsolni.

Köszönöm a válaszokat! (Y)-> ment a jel

2011. nov. 14. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!