Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Se veled se nélküled?
Ki hogy gondolja ezt a se veled se nélküled effektust? Van rá esély, hogy szeressen úgy, ahogy igazán kéne?
Nemrég volt egy nem túl biztató beszélgetésem és nem igazodok ki. Először legyen vége, de közben meg jó velem... és folytassuk (próbáljuk meg újra). Ez is elhangzott, persze nem szó szerint.
Kihagytam, hogy veszekedés nem volt, talán egy kisebb félreértés, ami a páromnál másképp jött ki, mint gondoltam (és amit megbeszéltünk elvileg). Veszekedni nem nagyon szoktunk. Az is gond lehet, hogy hétvégén tudjuk megoldani, hogy találkozzunk és már túl sok( k ) vagyok neki?
20/l
Lehet ezt húzni évekig - én is csináltam - de érdemes?
Nem. De erre majd úgyis akkor fogsz rájönni, amikor idősebb leszel. Az ember leginkább úgyis csak a saját hibáiból tud tanulni.
Elvileg az volt, nekem ezt mondta, ezt vettem ki a szavaiból, tetteiből. Annyira rég nem vagyunk, de úgy gondolom hogy azért pár hónap alatt csak kialakul valamilyen érzés az emberben, hogy tudja, hogy vele szeretne e lenni vagy sem... vagy valakinek fél év, vagy még több idő kell ehhez? Én picit most is úgy éreztem, hogy fél, hogy elveszít, de lehet csak én akartam úgy látni a dolgokat, de voltak arra utaló jelek, meg mondta is, hogy valószínű keresett volna... komolyan nem igazodok ki... ezért is írtam így, hogy se veled, se nélküled. Ő sem tudja pontosan mit akar... de senki nem mondhatja meg és ahogy már írtad/ vagy más írta, igazából lehet, valószínű magam áltatom, hogy még változhat, vagy nem tudom. Nehéz a szívnek parancsolni.
Köszönöm a válaszokat! (Y)-> ment a jel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!