Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet véget vetni a se veled se nélküled kapcsolatnak?
Figyelt kérdés
Mikor vele vagyok közömbös, mikor nem vagyok vele megőrülök a hiányától.2011. okt. 1. 15:57
1/6 anonim válasza:
Azt nem tudod,hogy ezzel ő hogy van? Úgy ahogy te? Vagy másképp?
2/6 anonim válasza:
vagy vele leszel és megpróbálsz érezni vmit.
vagy nélküle és megpróbálsz nem érezni semmit.
4/6 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok és ő is így érez. Mégis mikor pár napig nem találkozunk, telefonon beszélünk, fb, msn.. Aztán mikor találkozunk más a helyzet.
2011. okt. 1. 16:15
5/6 anonim válasza:
Nekem is van ilyen kapcsolatom. Az a neve, hogy barátság.
6/6 Benkoos válasza:
"Hogy lehet véget vetni a se veled se nélküled kapcsolatnak?"
Úgy,h szakítasz is vele,meg nem is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!