Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan viselkedne?
Figyelt kérdés
volt egy csaj aki mindig nézett ,aztán rájöttem hogy csak hülyiteni próbál mintha bejönék neki ,mikor rájöttem hogy hülyít másnap találkoztam velük röhögtek valamin min t az állat ,mostanában ha meglátnak mosolyognak ,vagy nem csinálnak semmit ,hogyan viselkedne a csaj ha tényleg tetszenék neki és hogyan ha csak hülyíteni akart volna ?
megkérdezni nem fogom tőle pedig ez lenne a biztos de nem akarom magam égetni tovább
2011. nov. 14. 11:10
1/5 anonim válasza:
Nem mindegy?! Infantilis kis p.icsa, ne törődj vele.
2/5 A kérdező kommentje:
nekem ő tetszik és tudni akkarom
2011. nov. 14. 11:31
3/5 anonim válasza:
Lehet h rajtad röhögtek h bevetted h tetszel neki. Ha mosolyognak az is azért lehet szerintem én így látom. Ha tényleg tetszenél neki akkor biztos nem hülyített volna előtte. De esetleg ha elmegy melletted a szemébe meglátod h tetszel e neki, és a viselkedés is elárulja.
4/5 A kérdező kommentje:
ha egyedül van ránézek egyből lehajtja a fejét ,
2011. nov. 14. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!