Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Sok a probléma a kapcsolatomban és nem tudom őket megoldani. Vagy velem van a baj? 23/L
Ne keresd egy ideig, ha smst ír ne válaszolj rá. Vagy örülni fog, h nem neki kellett kimondani a szakítást és eltűnik, vagy rájön, hogy mennyire kellesz neki és majd keres személyesen és telefonon.
Bár nagy reményeket ehhez a kapcsihoz nem fűznék.
A szeretet lemondásokkal jár. Ha szeretek valakit, képes vagyok érte áldozatokat hozni. A szeretet nem az, hogy "nekem jó legyen", hanem hogy "neked jó legyen." Mert akkor jó, ha mindkettőnknek jó. A szeretetben a másikat helyezed előtérbe, nem azzal törődsz, hogy te jól érezd magad, hanem a másiknak akarsz örömet okozni.
Én úgy látom, hogy a párod nem szeret téged. Ha szeretne, akkor nem dobálózna olyanokkal, hogy "nem fogok könyörögni azért, hogy megérts"
Szerintem nem is kéne megértened. Egyre inkább azt gondolom, hogy ott kéne hagynod.
1.: a családod és barátaid nem szívlelik ezt a kapcsolatot.
2.: megváltoztál, nem töltesz időt a barátaiddal sem
3.: ha egy pasinak nem fontos a szex, ott már valami bűzlik! (Azt mondod, jóval idősebb nálad, mégis mennyivel, 50 évvel?!)
4.: szenvedsz, minden éjjelt végigsírsz
5.: a párod nem tekint rád nőként, nem kezel úgy, mint barátnőjét
5.: heti egy randi még szex-szel is kevés lenne szerintem.
6.: annyi pasi van még!!!!!!!
Szóval légy erős és határozott és elszánt és bölcs! :)
bocs az elszámolásért
szóval
5.
6.
7. :)
Egyébként pedig szerintem nem veled van a baj, ezt még hozzá akartam fűzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!