Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben? Sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Sok a probléma a kapcsolatomban és nem tudom őket megoldani. Vagy velem van a baj? 23/L

Figyelt kérdés
Van egy "párom" aki sose ér rá. Tanít vmit(de nem szeretném leírni, hogy mit stb) és ezért reggel 8-tól sokszor este 9,10-ig dolgozik. Anyagilag nics rá szorulva meg van egy vállalkozása is, ezért kértem, hogy 1-2 mondjon le. A "diákokat" azért vállalja el mert csak hozzá szeretnének menni nagyon népszerű. Heti 2 napot a barátaival sportol versenyszerűen amikre persze muszáj elmenni. tehát heti 4 nap este 10 ig dolgozik akkor már fáradt és nincs kedve találkozni 2 napot (este) sportol és így talán 1 este/nap marad nekem. Ilyenkor meg általában közbe jönnek dolgok. Néha napközben tudunk találkozni 1-2 órát. Idáig nem így voltak a dolgok sokkal többet ért rá de ő megmagyarázza, hogy több lett a munkája. Tudom, hogy nem hazudik de úgy érzem hozhatna áldozatot azért , hogy találkozzunk.Én mindig hozok ha épp ő ráér azonnal lemondom a programomat mert szeretnék vele lenni. Szerdán találkoztam vele és megmondtam, hogy szakítani szeretnék. persze megint meggyőzött, hogy béküljünk ki meg minek szakítani ha szeretjük egymást.Megígérte, hogy ma ráér, én készültem lemondtam a programom, vásároltam stb és megint lemondta.Ez nekem egyszerűen kevés nem bírom már így.( 3 hete nincs szex nekem nagyon hiányzik ő meg elvan így is.Ez is probléma mert általában én majdnem mindennap szeretném ő meg nem ér rá. Vagy mivel ő jóval idősebb ezért lehet neki elég a kevesebb?) Én is dolgozom , tanulok de mivel nagyon szeretem őt ezért én mindig úgy csinálom, hogy "szabad" legyek ha végre neki is jó. Mit csináljak? Szakítsak vele újra? csak az a baj, hogy nagyon szeretem őt viszont ez a helyzet teljesen kikészít( sokat sírok miatta, nem tudok aludni, és kihat az egész életemre mert csak rá gondolok..)
2009. máj. 9. 16:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne keresd egy ideig, ha smst ír ne válaszolj rá. Vagy örülni fog, h nem neki kellett kimondani a szakítást és eltűnik, vagy rájön, hogy mennyire kellesz neki és majd keres személyesen és telefonon.

Bár nagy reményeket ehhez a kapcsihoz nem fűznék.

2009. máj. 9. 18:04
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval.
2009. máj. 9. 18:26
 13/15 anonim ***** válasza:

A szeretet lemondásokkal jár. Ha szeretek valakit, képes vagyok érte áldozatokat hozni. A szeretet nem az, hogy "nekem jó legyen", hanem hogy "neked jó legyen." Mert akkor jó, ha mindkettőnknek jó. A szeretetben a másikat helyezed előtérbe, nem azzal törődsz, hogy te jól érezd magad, hanem a másiknak akarsz örömet okozni.

Én úgy látom, hogy a párod nem szeret téged. Ha szeretne, akkor nem dobálózna olyanokkal, hogy "nem fogok könyörögni azért, hogy megérts"

Szerintem nem is kéne megértened. Egyre inkább azt gondolom, hogy ott kéne hagynod.

1.: a családod és barátaid nem szívlelik ezt a kapcsolatot.

2.: megváltoztál, nem töltesz időt a barátaiddal sem

3.: ha egy pasinak nem fontos a szex, ott már valami bűzlik! (Azt mondod, jóval idősebb nálad, mégis mennyivel, 50 évvel?!)

4.: szenvedsz, minden éjjelt végigsírsz

5.: a párod nem tekint rád nőként, nem kezel úgy, mint barátnőjét

5.: heti egy randi még szex-szel is kevés lenne szerintem.

6.: annyi pasi van még!!!!!!!

Szóval légy erős és határozott és elszánt és bölcs! :)

2009. máj. 9. 19:43
 14/15 anonim ***** válasza:

bocs az elszámolásért

szóval

5.

6.

7. :)

Egyébként pedig szerintem nem veled van a baj, ezt még hozzá akartam fűzni.

2009. máj. 9. 19:45
 15/15 anonim válasza:
vagy szakíts, vagy vedd rá, hogy ne dolgozzon olyan sokat :P
2010. okt. 19. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!