Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek a helyemben? Sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek a helyemben? Sok a probléma a kapcsolatomban és nem tudom őket megoldani. Vagy velem van a baj? 23/L

Figyelt kérdés
Van egy "párom" aki sose ér rá. Tanít vmit(de nem szeretném leírni, hogy mit stb) és ezért reggel 8-tól sokszor este 9,10-ig dolgozik. Anyagilag nics rá szorulva meg van egy vállalkozása is, ezért kértem, hogy 1-2 mondjon le. A "diákokat" azért vállalja el mert csak hozzá szeretnének menni nagyon népszerű. Heti 2 napot a barátaival sportol versenyszerűen amikre persze muszáj elmenni. tehát heti 4 nap este 10 ig dolgozik akkor már fáradt és nincs kedve találkozni 2 napot (este) sportol és így talán 1 este/nap marad nekem. Ilyenkor meg általában közbe jönnek dolgok. Néha napközben tudunk találkozni 1-2 órát. Idáig nem így voltak a dolgok sokkal többet ért rá de ő megmagyarázza, hogy több lett a munkája. Tudom, hogy nem hazudik de úgy érzem hozhatna áldozatot azért , hogy találkozzunk.Én mindig hozok ha épp ő ráér azonnal lemondom a programomat mert szeretnék vele lenni. Szerdán találkoztam vele és megmondtam, hogy szakítani szeretnék. persze megint meggyőzött, hogy béküljünk ki meg minek szakítani ha szeretjük egymást.Megígérte, hogy ma ráér, én készültem lemondtam a programom, vásároltam stb és megint lemondta.Ez nekem egyszerűen kevés nem bírom már így.( 3 hete nincs szex nekem nagyon hiányzik ő meg elvan így is.Ez is probléma mert általában én majdnem mindennap szeretném ő meg nem ér rá. Vagy mivel ő jóval idősebb ezért lehet neki elég a kevesebb?) Én is dolgozom , tanulok de mivel nagyon szeretem őt ezért én mindig úgy csinálom, hogy "szabad" legyek ha végre neki is jó. Mit csináljak? Szakítsak vele újra? csak az a baj, hogy nagyon szeretem őt viszont ez a helyzet teljesen kikészít( sokat sírok miatta, nem tudok aludni, és kihat az egész életemre mert csak rá gondolok..)
2009. máj. 9. 16:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szakits vele, és ne hagyd, hogy visszabeszélje magát, mert úgy tűnik, dumája az van, mása sincs. tudod, az embernek arra mindig van ideje, amire ő is szeretné, hogy legyen. lásd a te példádat, neked fontosabb a párod, mint más program, ezért le is mondod őket. ha ő nem teszi, az sajnos nagyon jól mutatja, hogy te számára nem érsz annyit, mint a tanitás, vagy a sport. úgyhogy szerintem még most szakitsatok, amig nem komolyabb a kapcsolat.
2009. máj. 9. 16:34
 2/15 A kérdező kommentje:

Azért szerettem volna szakítani vele mert jobb ha az ember szabad nincs párja mint egy olyan aki sose ér rá?

Ő mindig azt mondja foglaljam le magam. Találkozzak a barátaimmal stb. De ha én Vele szeretnék lenni, beszélgetni, szeretkezni akkor, hogy foglaljam le magam?

2009. máj. 9. 16:42
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia,

egyetértek az elsővel. A szakítás előtt csak annyit javasolnék neked, hogy még egy esélyt adj neki. Hogy ne mondhassa azt, hogy szívtelen vagy. Egyébként a magánvéleményem az, hogy nagyon önző ember a "párod". És de, inkább egyedül, mint úgymond párkapcsolatban, ami tulajdonképpen nem is az.

2009. máj. 9. 16:50
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is szakíts. Ha rájön, hogy mégis fontos vagy neki, akkor teperjen egy kicsit. Nézd, te ígyse-úgyse vagy vele, viszont egy szakítás jobb belátásra bírhatja, valahogy megdöbbentheti, hogy "hééé!", de ne hagyd neki, hogy rögtön visszapitizze magát.

Adj magadban neki 2 hetet (nem tudom, hogy neki mondanod kéne -e, mert lehet, hogy akkor csak abban a 2 hétben próbálna változtatni), annyi idő alatt már el tudod dönteni te is, meg ő is, hogy hogyan tovább.

Azt mondod, szenvedés ez, sírsz... Hát, ha szakítanál, azzal sem változna sokat a helyzet, szerintem (mármint a te lelkiállapotodban), szóval veszteni valód nincs, csakis nyerhetsz!

2009. máj. 9. 16:53
 5/15 anonim ***** válasza:
én "szakítanék" a helyedbe ... azért írtam idézőjelbe mert ha szeret akkor ugyis visszakönyörgi magát és megpróbál változtatni tehát visszafogadnám ...de ez lenne az uccsó esély ...
2009. máj. 9. 17:01
 6/15 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy lényegébe ha szakítok ha nem ugyanaz a helyzet. Csak pl ha szeretkezünk akkor nagyon jó vele , levezetem az idegeséget, de közbe haraagszom rá és néha úgy érzem közbe, hogy utálom őt amiért ilyen velem. És így esélyem sincs még vele vagyok esetleg egy normális pasival megismerkedni. Lehet, hogy gáz , hogy ilyen vagyok de nekem jelenleg a szex hiányzik a legjobban. Nem értem neki miért nem hiányzik mikor 3 hete nem volt semmi?
2009. máj. 9. 17:03
 7/15 A kérdező kommentje:
Szerdán adtam neki a 2. lehetőséget majd erre megint lemondta a mai randit.
2009. máj. 9. 17:06
 8/15 anonim ***** válasza:
Akkor ne keresd. Hagyd, hogy keressen ő. Nem kell szakítani, csak megvárni, míg ő kap észbe.
2009. máj. 9. 17:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Sajnos azt is próbáltam , hogy nem keresem. 2 hétig nem találkoztunk és írt heti 2db sms-t. ami szerintem nem sok tehát nála ez sem vezet eredményre. Amikor elmondtam neki a szakítás okait akkor azt felelte, hogy nekem megkéne értenem , hogy sok a dolga+ akkor hagyjam ott őt ha már nem szeretem őt. Azt mondta szeret de nem fog könyörögni ha ezt nem értem meg.
2009. máj. 9. 17:33
 10/15 A kérdező kommentje:
Még annyit hozzá tennék, mióta vele vagyok megváltoztam, barátaim családom nem örül, hogy vele vagyok ezért már szinte senkivel nem tartom a kapcsolatot. Szóval eléggé egyedül vagyok.
2009. máj. 9. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!