Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyes véleményed egy ilyen gesztusról?
Másfél hónapja "szakítottunk". Igazából még nem is jártunk, nem is voltunk egy pár. Én nem szerettem vna abbahagyni, viszont ő még a volt barátnője iránt táplál érzéseket. Tudom, h próbál küzdeni ellene, de nem megy neki és ezt tiszteletben is tartom, megértettem. Ezért is nem kerestem, gondoltam, h majd ő keres engem, ha szeretne valamit.
Nos eltelt másfél hónap, sokat gondolok rá, hiányzik.
Nem sokára lesz a névnapja, arra gondoltam, h megköszöntöm és kitudja, hátha beszédbe elegyedünk vagy ilyesmi.
A"kapcsolatunkban" lévő gondjainkat nem igazán tudtuk megbeszélni és ez s bánt. De egyenlőre arra gondoltam, h viccesen, vidáman, barátilag megköszönteném.
Ti, h viszonyulnátok ha megköszöntene titeket a volt barátnőtök? Én 19/L Ő 25/F
Fiú és lány közötti barátságot felejtsd el!
Köszöntsd fel nyugodtan ,az úgyis jól fog esni neki ,bizti.
De jegyezd meg hogy felesleges összejönnöd vele megint ha már egyszer tönkrement a kapcsolatod vele.Tudod kutyából nem lesz szalonna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!