Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudnátok mondani olyan Valenti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnátok mondani olyan Valentin-napi verseket melyekben a szíved fájdalmát írod le?

Figyelt kérdés
Egy lány elutasított és Valentin-napon szeretnék neki egy olyan verset írni melyben ezt a fájdalmat közlöm.
2011. nov. 13. 09:58
1 2
 11/17 Peruccsia válasza:
60%

Valentin-napon

fáj a szívem nagyon.

Peruccsia

2011. nov. 25. 19:23
 12/17 anonim válasza:
Egyszeruen ird le az erzeseidet,es a gondolataidat....nem kell vers... beleirod,hogy mennyire szereted,es mennyire faj ha nincs veled...leirod hogy milyen szep volt vele setalni a nyaron,es emlekszel meg a ket gyonyoru szemere,ahogy radmosolygott....vagy valami ilyesmi....szerintem meghato.... :)))) sok sikert!
2011. nov. 28. 17:56
 13/17 kérdező111 válasza:
100%

Hallgass meg pár album Bódi Gusztit...neked is fájni fog szerintem, de ő amúgy sem tud másról nyivákolni...igy szeretlek ugy szerettelek ennyire fáj meg annyira fáj.

na ezt megpróbálod kicsit verses formába önteni és tuti h estért tocsogsz a punciszaftban!feltéve ha nem okoz agyhalált a sok Bódi muzsika...

De egy őszinte levél is hatásos lehet...Remélem segítettem.

2011. dec. 1. 05:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Mindjárt szívrohamot kapok...

A krrrrrrrrrrrrrrghhhhhh!!!

2011. dec. 5. 00:22
 15/17 anonim válasza:

Csak előre nézz!!!

Írj,szépet,másnak.

2011. dec. 7. 22:00
 16/17 anonim válasza:
na annál kiábrándítóbb nincs, mint amikor még 2 hónap után is tudja hogy rá vagy cuppanva... csajozz be, aztán tedd féltékennyé kb valentinkor... ha féltékeny, van esélyed, ha nem akkor felejtős... bár lehet az új csaj örül majd a versednek csak neki másfélét írhatsz...
2011. dec. 12. 23:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Egy kis egysoros tőlem:

Eddig integettem neked a jobb kezemmel, most már nem ezt fogom csinálni vele...

2011. dec. 13. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!