Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz dolog? Ha kiderülne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz dolog? Ha kiderülne tuti rajtam röhögne mindenki!

Figyelt kérdés
Arról van szó ,hogy 15 éves vagyok és most vagyok 8.-os(évvesztes vagyok)!FEltünt ,hogy tetszek egy 7.-es fiunak aki az ö osztályában a legfiatalabb 12 éves egy hónap mulva lesz 13!és sajnos nem tudom mit csináljak olyan érzésem van állandóan amikor talizok vele suliban stb.. hogy viszonoznom kell azt amit ő érez irántam és hát ezt megisteszem!/De nem arról van szó hogy azért viszonzom mert nincs más,ugyanis 18 éves fiuk is akik tényleg jól néznek ki "udvarolnak nekem" És egyre inkább ez az idösebb korosztály fog elöjönni mivel még egy hónap durván a suli és utánna jön a nyár az első bulik stb.../DE nem akarok szórakozni a gyerekkel ugyanis (oszt társam testvére)!DE azért annyira még nem komoly a dolog hogy megmondjam neki hogy nem szeretnék töle semmit!Nem tudom mit csináljak legyek vele olyan mint egy barát és ha komolyabb lesz akkor mondjam neki hogy nem vagy várjam meg ezt az egy hónapot és utánna ugyxis mindennek vége mivel jövöre már uj helyen folytatok mindent!Várom véleményeteket ha valami nem kézenfogható kérdezzetek!Kösszi
2009. máj. 9. 12:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Tárgytalan kérdés. Máshova kerülsz el, gimnáziumba, szakközépiskolába és pont. lesznek ott majd rendes 18 éves pasik, akik buknak a friss húsra :D
2009. máj. 9. 13:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintem mondd el neki, hogy Te csak úgy tekintesz rá, mint barát, és hogy fiatal hozzád.

-Reaper-23/F

2009. máj. 9. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ne hitegesd a srácot, de azért nem is kell durván lekoptatni. Úgyis nem sokára máshova mész tanulni. Akkor pedig nem igazán fogsz vele találkozni...
2009. máj. 9. 13:03
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Hát nem tudom lehet hgy már bebeszélem magamnak hogy szeretem!:S:S

Irjatok ...

2009. máj. 12. 17:31
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha jól néz ki mondd el neki.De ne nyomulj nagyon mert még azt hiszi te is akarsz tőle valamit,beszélgess el vele hogy mit szertne tőled és hogy te mit szeretnél tőle(gondolom semmit),de úgy hogy a többiek ne tudjanak cikizni.Úgyis elfogsz ballagni és már nem találkoztok az iskolában,el fog téged felejteni.Ha te is érzel valamit iránta ne mutasd ki mert összefogod törni a szívét és lehet hogy később már nem fog tudni csajozni normálisan mint egy átlagos fiú.

Egy szerelmitanácsadónak készülő lány. :)

2009. jún. 1. 15:35
 6/7 anonim válasza:
szerintem kérdezd meg tole h elég e neki az az ido amit még ott toltesz ha nem akkor hagyd és majd a másik sulidba lesz olyan aki teccik neked és te is neki (ez biztos) ;P ne csuggedj és ne ess kétségbe :)
2009. okt. 29. 18:07
 7/7 anonim válasza:
szerintem nem fog osszetorni a szíve... 13 éves boven van ideje :S
2009. okt. 29. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!