Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak van egy munkatársa velem egy korú 24 és kicsit féltékeny vagyok rá tegnap megnéztem a telefonját és láttam h beszéltek denem sokat, én rákérdeztem h beszélt e vele de letagadta. Azért tette mert tudja h féltékeny vagyok és nelegyek ideges?
képes vagy értelmezni az alábbi mondatot?
"A párkapcsolat alapja a kölcsönös bizalom."
Mi az hogy 2 nagy pofonnal? Azt kéne így büntetni aki félre lép... Mégis miért kéne vakon megbíznia benne, ha ilyen dolgai vannak... Még azt is elkéne néznie, ha már 90% ban biztos hogy megcsalják??? Ha féltékenykedne, akkor is pofont érdemelne, hogy hogy merészeli?
Hivogathatja munkatársát, dumáljon vele, de az hogy így letagadja... meg mindent töröl...
Az hogy belenéztél.. mivel pár vagytok belenézhetsz... jogod van hozzá. Főleg ha ilyen ügyeket tárol benne, vagy ha nem is megcsalásról van szó...
De ugye sok olyanról lehet hallani, hogy megbízott a másikban, majd gondolta 1x belenéz a gépébe, telójába, és olyan dolog fogadta, amit álmában nem gondolt volna...
Azt kell agyonverni aki megcsalja a másikat, aki más utakon jár, nem aki féltékeny.. mert aki féltékeny, az "általában" szereti a másikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!