Mit tegyek? A feleségemet körül rajongják a férfiak a cégnél. Engem Nagyon idegesít már soha nem jön busszal mindig valamelyik munkatársa hozza. Most volt a születésnapja
Kérdezd meg tőle, hogy van-e hiányérzete melletted. Miért fontos neki a folyamatos flört és feltűnő barátkozás. Kérdezz rá, mit szólna ahhoz, ha te ugyanezt tennéd. Megkérdezném még azt is, mennyire veszi komolyan a házasságot, vagyis hogy ő egy elkötelezett, férjes asszony, akinek a viselkedése illetlen.
28/F
engem is visznek a kollégák ha utbaesik amerre megyek,ilyen hidegben inkább legyen párom kicsit féltékeny mint sétáljak a buszmegállóig 2km-t (és még onnan 30perc busz mire hazaérek)
ha teheti párom értemjön kocsival,útbaesik,de nem egyszerre végzünk,nem egyszerre kezdünk,nehéz alkalmazkodni
nem mondom,nekem is tetszik,hogy tetszek egyik-másik kollégának,de eszmbe nem jutna bármelyikkel is kezdeni,annál páromat jobban szeretem,meg az állásomba is kerülne ha bármelyikkel összejönnék és kiderülne...
szerinted a feleséged nem igy gondolkodik? dehogynem...
23/N
Ha csak rajonganak érte,felesleges bármit is tenned.Gondolom,nehéz lehet így,de ha most cirkuszolni kezdenél,biztosan semmi jó nem sülne ki belőle.
Hadd jegyezzem meg,hogy a feleségedtől sem túl kedves rád nézve,hogy engedi,hogy "körülrajongják".
Beszélj vele erről az egészről...!Mi lenne,ha fordítva történne mindez?Szerintem legalább 2 órás hiszti.
Egy nap mondd neki, hogy ma később jössz, mert elmész boldog szülinapot kívánni egy (esetleg általa jól ismert nevű, csinos) kolléganődhöz házhoz :)
Ha meg rákérdezel, és ő is ezzel a buszmegállóban fagyoskodós szöveggel jön, esetleg ha van autód, érj haza ezentúl egy órával később, és mondd, hogy hazavitted X, másnap Y, harmadnap Z kolleginát, hogy "ne kelljen a buszmegállóban fagyoskodniuk". :)
És előbb gondolj bele, hogy mennyire szeretetre méltó az, ha bosszút állsz... ezért mennek tönkre a házasságok, mert az emberek primitívek.
Beszélj vele! Mondd el neki, hogy téged ez zavar, és hogy ez is csak azt mutatja, hogy megőrülsz érte. Vallj szerelmet, és ne vitázz, és hidd el, ő is meg fogja érteni.
Azt meg végképp nem értem, hogy miért kell lepontozni azokat, akik nem véres megtorlást és bosszút kiáltanak.
de miért lenne az baj, ha valaki féltékeny? addig amig nem lesz belőle vita és nem hangoztatja ezt naponta és nem basáskodik valaki, és nem veszíti el a fejét, addig nincs baj.
Én este lefekvés után, amikor közvetlenül elalvás előtt összbújok a párommal és tapintható az intimitás, akkor ELSUTTOGNÁM neki. Nem őt hibáztatva, nem veszekedve, nem felróva a dolgokat.. nem követelve stb. Egyszerűen a fülébe suttognám, hogy ő az életem, mindennél jobban szeretem és életem legnagyobb félelme az, hogy egyszer elveszítem. És hogy ez a félelem belém mar, amikor azt látom, hogy milyen népszerű a munkahelyén... és megmondanám, hogy mindent megtennék azért, hogy ő csak engem lásson és ne is akarja látni azokat a ffiakat.
Meg lehet ezt máshogy is beszélni nem csak tipikus módon és vitára okot adóan :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!