Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mindig azt hiszem hogy elveszí...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig azt hiszem hogy elveszítem, de csak beképzelem, de már beleőrülök, nem bírom! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy a barátnőmmel már régóta együtt vagyok, de az elmult 2-3 hétben olyan dolog jött ki rajtam hogy elkezdtem nagyon félteni! Ez kb abból áll hogy ha 1 napig nemlátom , én már itthon tiszta "idegbeteg" vagyok, beképzelek dolgokat hogy biztos lehet h eközben valaki mással lehet,nemnagyon szeretem elengedni egyedül sehova,kb 5 percenként kérdezgetném tőlle hogy akkor még szeret e! Tudom hogy szeret, de én ezt valahogy nemvagyok képes teljesen felfogni, és hiába van velem egy nap több óráig, akkoris aközben csak arragondolok hogy milessz ha elmegy és hogy még szeretni fog e, azokat a pillanatokat sem teljesen tudom élvezni amig velem van, mert én már továbbgondolkozok megint! De ha velem van épp,akkor levakarni sem tud magáról,ami pl teccik neki, de ha aznap elmegy,kezdődik minden előröl%Komolyan mondom engem zavar a legjobban ez a dolog, de nemtudok ezzel mitcsinálni, őt már nagyon feltudom bosszantani azzal hogy mindig aztkérdezgetem hogy szeret e! Ha pl msn-n beszélünk,és nemtalálkoztunk előtte pl 1-2 napig, a legártatlanabb szavában is aztlátom hogy vmi baj van, ha nemugy köszön mint ahogy szokott,vagy néha csak ritkábban ir vissza ,én már megint csak rosszra gondolok és nagyon ideges leszek,még ha csak rámnéz már a nézéséből is már aztlátom h valami itt lehet! Ezt nemnevezném teljesen féltékenységnek,mert ugy igazából nincs kire féltékenynek lennem, hanem csak maga a tudat hogy elveszithetem őt...ez az ami kihoz belőlem már ilyen "beteges" képzelgéseket! Ahogy azt irtam is én ezt igy nembirom már,lehet hogy megis őrültem már...ás ebben is csak aztlátom hogy igy elfogom vesziteni ha ilyen vagyok,mert még szerintem tűri...de nemsokáig:( Túlságosan szeretem

21/F

2009. máj. 9. 12:12
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

Ülj le és kérdezd meg magadtól, hogy el szeretnéd-e veszíteni. Mert ha igen, akkor ennek ez a legjobb módja.

Ha pedig nem, akkor foglalkozz mással, sportolj, menj el a haverokkal sörözni, hagyd élni azt a szegény lányt. Úgy viselkedsz, mint egy hisztis liba.

Ezt tudatosítsd magadban és ha elkezdél csak ezen gondolkozni, már állítsd le magad.

2009. máj. 9. 12:26
 2/3 anonim ***** válasza:
90%

Én is ugyanilyen vagyok hidd el... ez nem jelent többet annál, minthogy nagyon nagyon szerelmes vagy a párodba és nem akarod őt elveszíteni semmi áron.

Viszont jobb lesz ha változtatsz az ilyen dolgaidon, én is megpróbálok, tudom, hogy nem könnyű, de a barátnőd már nem sokáig fogja ezt elviselni!! Én csodálom h a barátom már több mint egy éve elviseli h ilyen vagyok és ezzel együtt szeret engem !! Mindenképp próbálj meg megváltozni!!! ha nem akarod elvesziteni őt !

17/L

2009. máj. 9. 12:42
 3/3 anonim ***** válasza:

1.bízz meg benne!!! De sürgősen!

2.ezt a fajta viselkedést nagyon gyorsan fejezd be, mert ezzel fogod elidegeníteni magadtól. Ne fojtsd meg!

2009. máj. 9. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!