Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom minden hétvégén iszogat, mit csináljak, meddig lehet ezt tűrni, avagy kinek mekkora gondnak számít ez?
Figyelt kérdés
Pár hónapja költöztünk össze,ezt leszámítva nincs gond,mindenben tökéletes,de ez az egy ami eléggé zavar.Itthon nem is annyira iszik,csak ha elmegy-elmegyünk valahova,sokat főz,mert szakács,családi összejövetel egyéb és ez neki iszogatással jár,majdnem egész nap,de zavaró.2011. nov. 12. 21:09
11/17 anonim válasza:
Értelek, elfog egy ilyen kellemetelen érzés. Hát megszoksz vagy megszöksz, mert semmi rosszat nem csinált, és nem is csinál a krapekod.
12/17 anonim válasza:
22,32-nek!
Látszik, hogy nem éltél még együtt olyannal, aki ugyanígy "kicsiben" kezdte, a végén (évek alatt) szinte észrevétlenül alakult ki a minden-napos ivászat szokása, amiből már a végén nem maradt más, mint a fogadkozás, az igérgetés, és a minden-napos tivornya.
Kár volt rá hosszú-hosszú éveket pazarolnom az életemből, mert csak az igérgetéseket, esküdözéseket kaptam, de változás nem történt.
13/17 A kérdező kommentje:
Azt azért nem tűröm hogy rosszabb legyen,nem fogok együtt élni egy alkesszal,apám és nevelőapám elég rossz emlék,ittak nagyon.Ha rosszabbodik akkor lapát,ihat akkor ahogy akar,a pia lesz a párja,"Pálinak szerelmem légy az enyém"!!!!!!
2011. nov. 13. 08:15
14/17 anonim válasza:
Látom, helyén az eszed.
Erről van szó! Vagy te, vagy a pia!
15/17 anonim válasza:
remélem magányosan haltok majd meg...
16/17 anonim válasza:
Nekem anyám ivott évekig, épp ezért a kapcsolatunk elején lefektettem, nem tűröm a részegséget. Soha nem láttam ittasan, legtöbb, amit megivott az alatt az idő alatt, hogy együtt vagyunk, 3 sör. Akkor is semmi baja nem volt, normálisan jött haza, még be sem csiccsentett. Nem viselném el, ha részegen szaladgálna mindenhol, engem a részeg emberek látványa elkeserít, eszembe jutnak a régi rossz emlékek.
17/17 anonim válasza:
"remélem magányosan haltok majd meg..."
Te pedig a saját hányásodba fekve, családodtól elhagyatottan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!