Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyek humoros?
Figyelt kérdés
A barátnőm szakított velem :-(
Azt mondja, hogy régen mindig "jókat beszóltam", és mindig nevetett velem. És hogy most már nem vagyok humoros. Mit tegyek?
2009. máj. 9. 11:00
1/7 anonim válasza:
:D:D Humoros vagy, mert szórakoztattad, de ő már megunta a beszólásaidat... ne a szakítása miatt akarj humoros lenni.:) A humor nagy képesség...:D ha összejársz a haverokkal, akkor ellesheted tőlük a legújabb humoros beszólásokat, és talán feltudsz használni párat. Vagy olvass vicceket, vagy valami.
2/7 Thurston válasza:
Nézzél sitcomokat. Jóbarátok, Így jártam anyátokkal. :D
3/7 anonim válasza:
Fogadok, h max 16 évesek vagytok. :)
4/7 anonim válasza:
Szakításnál nem kell elhinni mindent a másiknak...nem talált jobb kifogást hát ezt kaptad.
Ha te és a környezeted szerint sem vagy humoros akkor hidd el csak.
5/7 A kérdező kommentje:
Igen, az a valószínű, hogy nem volt jobb indoka... És 16 vagyok :-)
Köszönöm az eddigi válaszokat...
2009. máj. 12. 20:28
7/7 anonim válasza:
hát szerintem ez nem olyan dolog amit el lehet tanulni
rám pl azt mondják,vicces vagyok pedig én csak azt mondom ami épp eszembe jut :))
és néha tényleg vannak olyan nagy beszólásaim xd
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!