Kellar J. kérdése:
Hogyan legyek humoros?
Figyelt kérdés
Helló! Egy 15 éves srác vagyok aki humoros akar lenni néha azért humoros vagyok viszont az oszt társaim szerint fárasztó is és ezen változtatni akarok azzal h nem fárasztó hanem humoros leszek. Előre is köszi2010. okt. 14. 06:59
1/3 anonim válasza:
Az ilyen magátol jön.Nem kell betanulni.Lehet nagyon görcsös vagy,azért mondták rád azt.Amugy a vicceken nem tudok nevetni.Érdekes az ilyen is.
2/3 anonim válasza:
Ehhez születni kell, tanulni nem lehet. Akkor az olyan eröltetett.
3/3 WHISKEY11 válasza:
énse tudok a vicceken nevetni csak ha már nagyon nevettetnek és aztmondják nevezsd má ki az ujjam akkor kinevetem ez olyan furi xDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!