Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő félrelép azt miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő félrelép azt miért teszi többnyire és minek a hiány miatt teszi meg?

Figyelt kérdés
Úgy értem férfiaknál és nőknél is más a megcsalás oka,tehát a nőket mi ösztökéli vagy viszi rá a megcsalásra?
2011. nov. 12. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

Nekem ez összetett volt.. Kezdődött azzal, hogy megromlott a szeretkezés minősége, már szinte ha volt is, arra ment ki, hogy ő elment, én meg kezdjek, amit akarok.. Próbáltam vele itt beszélni, hogy ezt most miért, és hogy tegyünk ellene..Ő azt mondta neki ez így jó. Itt még nem volt gondom, mert lehet, hogy csak átmeneti.. Hittem én ezt..

Majd a közös programok is teljesen eltűntek.. Amikor erre kérdeztem rá, akkor azt mondta, hogy minden hétvégén elvisz vásárolni..(nagybevásárlás, értsd étel-ital..)

Amikor próbálkoztam azzal, hogy meglepem, hogy romantikus vacsi, vagy valami, ő mondta, hogy ő játszik ma este, vigyek be neki kaját.. Így fokozatosan ment át abba, hogy már hozzám sem szól szinte.. Akármit kérdezek, mondok.. alig reagál rá..Közben egy gyerekkori nagy szerelmem ismét felbukkant, barátként találkoztam is vele, de ezt említettem páromnak is, mondtam, hogy jöjjön velem ő is nyugodtan, őt nem érdekelte..

Nem azzal a szándékkal mentem el találkozni az exxel, hogy most akkor tőle megkapom, azt, amit otthon nem.. Csupán jó volt végre valakivel beszélgetnem, hogy figyelt rám.. Páromnak felvetettem, hogy én szüntetet szeretnék, aztán meglátjuk érdemes-e folytatni.. Ott sírógörcs, hiszti (egy pasitól..), hogy ne hagyjam el, nem akar nélkülem élni.. Nagyjából 2 napig más volt, majd ugyanaz minden..Ő öngyilkossággal fenyegetett, ha elhagyom, én ettől meg féltem, mert édesapám is így halt meg..

Közben az ex ugye végig mellettem volt, és meg sem fordult a fejében, hogy most kikezd velem.. Én kezdtem ki vele, amikor már végleg nem tudtam elviselni az otthoni helyzetet.. Ő tisztában volt vele, hogy nem tudom otthagyni a páromat, mert egyszerűen félek, de beleszerettem.. Illetve inkább nevezzük úgy, hogy ismét előjöttek a tiniszerelem érzések.. Ez így fél éve megy már, hogy őt szeretem.. Párom az utóbbi 2 évben lett ilyen, amúgy 5 éve vagyunk "együtt.." Nagyjából 1 éve le sem fekszik velem, mert neki nincs kedve meg fáradt.. Azt gondoltam, hogy megcsal, lehet azért.. Kicsit örülnék is neki, őszintén..

2011. nov. 12. 15:08
 12/13 anonim ***** válasza:

Férfiaknál inkább a szex miatt történik megcsalás, akár elég otthon, akár nem.

Nőknél legtöbbször érzelmi alapon történik, nem kap elég figyelmet, szeretetet, bunkó a férje.

Persze fordítva is történhet, de az esetek nagyobb százalékában másért lép félre a nő is, a férfi is.

2011. nov. 12. 16:35
 13/13 anonim ***** válasza:

pl. nem akarja, hogy komolyabb legyen a kapcoslat es bizonytalan a ferfi akkor biztos lehet abban, hogy meglesz csalva

31 L

2011. nov. 12. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!