Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled olyan, hogy udvaroltál egy lánynak, de ő visszautasított, aztán késöbb (pár hónap, fél év) ő kért meg rá, hogy járjatok?
héhaver!
miért vagy ilyen?
lehet, Ryan-nak könnyebben menne, neki kepesztenie sem kellene, de nem szabad feladni!
amúgy jó pasi az a Ryan...
én csak olyan vagyok mint az élet... nyilván tök jó lenne ha nem így volna, de tapasztalataim alapján kizártnak tartom hogy az a lány aki egyszer kosarat adott, majd később ő fogja keresni a társaságom! mikor elküldenek... akkor jó ezzel vígasztalódni, hogy majd később még lehet... de nem lesz!
ha csaj lennék biztosan sunáznám Ryan Reynoldsot :)
NO HOMO!
osztom előttem szólót.
Van, hogy mást mondunk, mint szeretnénk. Van, hogy nem lehet. Van, hogy majd megdöglik érte, de tudja, hogy nem lenne vele boldog. szóval a nem sokszor valójában igen. Ha nem hajtasz,akkor a nem nem marad. és nem azért csináljuk, mert szeretjük szivatni a srácokat.
Akkor ezek szerint ne hagyjuk abba és hajtsunk tovább, mármint nyomoljunk a csajra?
am ezt a filmet nézzétek meg ha unatkoztok: Változó szerelem, én az előbb néztem meg, és nagyon tanulságos. :)
csaja válogatja. Ha rátermett, hangos kis csajszi és visszautasít, akkor felesleges hajtani tovább. Ha bátortalan, akkor hajthatod még, úgyis igent mond (persze csak ha érzed rajta, hogy bizsereg tőled) :-)
tapasztalat :-)
azóta már megszelidült? Én is ilyen vagyok :-(
mit lehet az ilyen csajokkal kezdeni?
ha így közelítjük a dolgot akkor kísértetiesen hasonló lesz mint a "van, rajtad sapka azért. ha nincs akkor pedig azért..." sztori!
és milyen meglepő és egyszerű a világ! az én kis sztorim pont egy nagyon kedves és visszafogott lányról szól! meg voltam róla győződve, hogy biztosan csak azért mondott először nemet mert ...(ezt itt nem részletezném), de nem azért mert nem vagyok neki szimpatikus. a későbbiekben egyre biztosabb voltam benne, mert úgy tűnt.
majd bummm! nem így lett a chocapic hanem kiderült, hogy másodszorra egyetlen egy beszélgetős sétára, mozira se vagyok elég... jó... neki... amit majdnemhogy úgy kellett belőle harapófogóval kihúzni, mert az őszinteség helyett kamuzott, de azért csak kinyögte, hogy "igazából, nem nagyon"...
úgyhogy személy szerint azért vigyáznék ezzel a "visszafogott, kedves lány biztos csak megijedt" hozzáállással mert könnyen rá-ba-szó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!