Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért mondogatja ezt a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondogatja ezt a barátom folyton?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok 165 cm 53 kg. A barátom (18) folyton azt mondja, hogy sportoljak, mert el fogok hízni, meg hogy miért eszem folyton a "műkajákat", egészségtelen vagyok.

Amióta egyetemre ment (tesiszak) azóta méginkább elkezdte a piszkálásomat.Többször mondtam neki, hogy zavar és ne csinálja, rosszul esik, de nem hagyta abba. Ezek mellett sajnos alig hallot tőle h "Csinos vagy." "Szép vagy." stb...

Vajon nem tetszem már neki, vagy másra vágyik?

Miért csinálja ezt? :(

Egy tanácstalan lány.

2011. nov. 11. 17:07
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem csak a külsejét szeretem. Rendes, okos, intelligens fiú. Vicces, jószívű. Romantikus. Csak ez az egy baj vele. :(
2011. nov. 11. 18:08
 12/15 anonim ***** válasza:

"Rendes, okos, intelligens fiú. Vicces, jószívű."

Akkor tisztázzuk a dolgokat mert dúl a fogalomzavar.

Egy rendes srác nem mond ilyet egy lánynak, hogy ne egyen ezt meg azt, mert elhízik.

Persze ha csak félt téged, vigyáz rád, az oké, de az okos és inteligens jelzőt kizárja. Egy okos, intelligens férfi észreveszi ha olyat mond ami bántja a barátnőjét és felhagy vele.

Nem az apád és nem is vagy már gyerek. Pedig úgy tűnik mintha annak tekintene :)

Na, hogy a kérdésedre is feleljtek, miért mondja?

Tesiszakra jár, valószinűleg keményen sportol, edzett pasas. Alapvető elvárása egy fitt csaj. De ha fitt nem is, legalább vékony. Valószinűleg szeret téged, de fél, hogy elhízol és nem fogsz kelleni neki többé.

Persze ebből akár ki is lehetne hozni, hogy gyakorlatilag a külsőd jobban szereti a belsődnél.

Remélem tévedek és csak kicsit eltúlzod ezt az egészet, mert ez elég felszínességre utal.

Túlságosan szende vagy. Legközelebb ha ilyet beszól, akadj ki és hord le. Tanulja meg hol a helye :)

21F

2011. nov. 11. 19:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a barátod egy bunkó paraszt... Ilyet sose lenne szabad mondjon neked, főleg, hogy semmi gond nincs a súlyoddal a magasságodhoz képest. Nekem is volt egy ismerősöm aki ezt csinálta a barátnőjével. A lány nagyon is jól nézett ki de a barátja feszt csak piszkálta mások előtt is, addig amíg a csajnak odalett az önbecsülése. Szerintem meg kéne mondd neki, hogy ez van neked jó így és ha nem tetszek keressen egy anorexiást magának. Attól még, hogy egyetemre jár és nagyfiúnak érzi magát ne hagyd magad! 23F
2011. nov. 11. 22:57
 14/15 anonim válasza:
Még te mondod, hogy baj van vele?Egy lány vagy sportos és szép, vagy egy dagadt, elhízott, chipset ropogtató, sültkrumplit zabáló bálna.Kezddj el sportolni, mert, ha így folytatod mehetsz a társkeresőre.
2011. nov. 13. 11:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Látom csak azok a válaszok értékesek itt amik téged igazolnak. Én nem igaszollak téged. Mindig az a bajotok/ bajunk hogy nem őszinték veled/velünk a fiúk. Én értékelném ha foglalkozna velem, hogy hogyan nézel ki. Nem pártolhatunk téged úgy, hogy azt sem tudjuk milyen életmódot folytatsz. Én például havonta ha egyszer járok gyorsétterembe... Mellette nem eszem sokat és mindig járok sportolni. Egy egészséges embernél ez így szokás tudod... Ha nem így élsz jogosan vetheti a szemedre, hogy egészségtelenül élsz és ez jó pont mert legalább figyel rád. És ahelyett hogy amiatt nyavalyogsz, hogy szekál emiatt húzzál kis futni vagy kezdj el sportolni valamit a mekit meg csipszet meg felejtsd el egy életre (persze bulik alkalmával semmi probléma vele de általánosságban azért igen). Ha meg már ennyi őszinteség is elkedvetlenít akkor hagyd ott és keress olyat aki kussol arról ha valami nem jó... Ha úgy írta volna, hogy annak ellenére hogy szoktam sportolni és viszonylag egészségesen étkezem mindig ezzel szekál akkor neked adok igazat, de így nem. Lehet lepontozni...
2011. nov. 13. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!