Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, lányok, mi a fontosabb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

L.Szilárd kérdése:

Fiúk, lányok, mi a fontosabb, egy kapcsolatba nektek?

Figyelt kérdés
Őszinteség, helyes írás, vagy jó fogalmazás. Ha az első akkor miért ítéltek "el" valakit az utóbbiak miatt.
2011. nov. 11. 12:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

ma 15:26!

Kérdeztem, hogy melyik a kérdésed. Erre nem árultad el...

Írd le és, ha tudok válaszolok.

2011. nov. 11. 15:28
 22/27 anonim ***** válasza:
2011. nov. 11. 15:29
 23/27 anonim ***** válasza:
Nem sokra mész a válaszommal, de írtam.
2011. nov. 11. 15:35
 24/27 anonim ***** válasza:

"A mai világba, hogyan tudjátok megállapítani, hogy ki mennyire jó helyes író, ha szinte mindenki interneten levelezik, számítógépen írja meg a leveleit, ahol van javító program."

Onnan, hogy hiába van még a leggagyibb fórumon is hibajavító program, nagyon sokaknak derogál kijavítani, pedig még pirossal is aláhúzza. Az ilyen ember rendkívül lusta, melyből következik, hogy valamilyen szinten műveletlen is. AZ őszinteséget mindenki elvárja, azonban senki sem tartja be legyen az férfi, nő, idős, fiatal.

2011. nov. 11. 17:09
 25/27 anonim ***** válasza:

"Vannak kivételek: diszgráfia stb."

Igaz, de manapság már szinte mindenkire ráfogják, hogy diszgráfiás. Volt egy osztálytársam a középsuliban, akit felmentettek a helyesírás, a szövegértés, de még az idegennyelv alól is, mert szegény diszgráfiásnak volt beállítva, holott csak annyi volt a baja, hogy 13 éves kora óta füvezett.

2011. nov. 11. 17:13
 26/27 anonim ***** válasza:

ma 17:13!

Elképzelhető, nem tudom. Szerintem is az illető értelmi szintjére utal, ha nem tud helyesen írni és normálisan fogalmazni.

2011. nov. 11. 17:36
 27/27 anonim ***** válasza:

A mai "fiúknak" (pontosabban kretén b*ziknak) az a fontos, hogy a kurväjának legyen nagymell, szopós szája és nagy, undorító tehénvalaga (kb. olyan, mint amilyeneket a nigger rapper klippekben lehet látni).

A mai "lányoknál" pedig az, hogy pasijának jó vastag legyen a pénztárcája. Ami fontos neki a kapcsolatban, az a célja. A célja pedig az, hogy a picsäjából meg tudjon élni.

2011. nov. 28. 18:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!