Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira szeretnék már egy barátnőt, h az szinte kibírhatatlan :D What should i do?
22F
én elhiszem..de valamit csak tudsz tenni..:) háát kitartás..egyszer eljön a csajszi akire vársz..:)
17/L
ma 23:23!
Háááát. Nem biztos, hogy eljön. Eddig se voltam valami szerencsés ilyen téren. De amióta rágörcsöltem, még rosszabb. 22F
22F
Nem így kell hozzáállni. Egyszer úgyis eljön. Nincs olyan, h nem jön el. Mindenkinek van 1 párja valahol a nagyvilágban, csak valakinek előbb és van akinek később érkezik meg az életébe. Ez nem mese habbal;)
17/L
neeem..babinéni kőlevessel..épp mikor indul a strandra..:D
17/L
ma 23:29!
Én reálisan látom a világot és nem hiszek a tündérmesékbe. És igenis vannak olyanok, akik nem találják meg a nagy Ő-t. Mondjuk én még kis Ő-t se találtam magamnak... 22F
22F
figyelj..én 17 vagyok. Nem vágyom a barmokra..nekem az igazi kell..még nem találtam meg, de próbálok nem foglalkozni vele. Mondjuk nagyon szar egyedül.egyre rosszabb, de ezt el kell viselni. Nem azt mondom, h nem lehetne, mert lehetne barátom..de mint mondtam én az igazit keresem..:)
17/L
ma 23:42!
Ez az, hogy te 17 vagy:D Én meg már 22... Ha arra várok, hogy jöjjön majd valaki, akkor egyedül fogom leélni az életem. Tenni kell érte, de nem könnyű. Főleg így, hogy még görcsölök is rajta.
22F
A baráti társaságodban nincs vmi jó csaj?? vagy..járj el többet..sétálni..szórakozni..nem tudom..:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!