Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, mi lenne a helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje élek már párkapcsolatban, de most feltűnt a harmadik. Nagyon szerelmes vagyok/(voltam?) a páromba, tőle szerettem volna gyereket is, de most... Nem ismerek magamra. Ti mit tennétek? Voltatok már ilyen helyzetben?
2009. máj. 8. 19:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szia,

hasonló cipőben jártam én is két éve. Oda s vissza voltam egy férfiért (közben 8 éves párkapcsolat), jókat tudtunk beszélgetni stb. Én, aki mindig józan és hűséges voltam, a legelső kérésre széttettem volna neki a lábamat. Nem történt meg, mert idejében észbekaptam szerencsére.

A magam esetében tudom, hogy azért voltam ilyen, mert egyszerűen könnyű dolga van a másiknak: elérhetetlen (mert te párkapcsolatban vagy), meg aztán egy-egy hosszabb beszélgetés erejéig nem nehéz kedvesnek és szívdöglesztőnek lenni (nem hibás ő ezért, csak ez van). A párodnak sokkal nehezebb dolga van, mert vele naphosszat együtt vagy. Szóval az ismeretlen misztikuma, legalábbis velem ez volt. És nem bántam meg, hogy nem rúgtam fel érte a kapcsolatomat. A férfi ráadásul semmit sem vett észre belőle, csak annyit, hogy jóbarátok vagyunk. Úgyhogy szenvedtem kb. két hónapig, kellett egy kis gondolkodási idő, és rendbeszedtem magam.

2009. máj. 8. 20:42
 22/22 anonim ***** válasza:

20:42-es, szinte a szívemből szoltál.

Nehéz, de ki lehet bírni!:) nagyon szorítok, aztán ha van vmi.. írj... én meghallgatlak:)

SS!

2009. máj. 8. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!