Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, mi lenne a helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje élek már párkapcsolatban, de most feltűnt a harmadik. Nagyon szerelmes vagyok/(voltam?) a páromba, tőle szerettem volna gyereket is, de most... Nem ismerek magamra. Ti mit tennétek? Voltatok már ilyen helyzetben?
2009. máj. 8. 19:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Mióta vagytok együtt? nem lehet hgoy csak szexuálisan vonz a harmadik(lehet B, az egyszerűség kedvéért?)
2009. máj. 8. 19:42
 12/22 A kérdező kommentje:
Jó, legyen B. 10 éve vagyunk együtt, de a szeretkezések mindig nagyon jók, nem gondolnám, hogy emiatt van. Tényleg nem ismerek magamra:(
2009. máj. 8. 19:45
 13/22 anonim ***** válasza:

hát, nekem is volt/van egy B-m:) az én párommal is fergeteges a szex, de attól függetlenül...

azt mondtad, sok ideje ismered B-t. Sztem csak egy hirtelen fellángolás, egy érintéstől, vagy egy elkapott pillantástól.

Ha nem történt semmi komoly köztetek, akkor csak ennek a misztikuma tartja fenn benne a vágyat B iránt. (szerintem)

2009. máj. 8. 19:49
 14/22 A kérdező kommentje:
Kb. 5 éve ismerem, kb. 1 éve találkozunk gyakrabban (pl családi összejöveteleken). Hirtelen fellángolásnak nem nevezném, mert persze benne van, hogy leteperném és szeretnék mellette ébredni, de emögött ott van maga az ember is, hogy szeretném jobban megismerni, és úgy tudok vele beszélgetni, mint a legjobb barátommal/barátnőmmel. Te ezzel a van/volt B-vel, hogy boldogulsz a párod mellett? Meg lehet ezt úgy oldani, hogy ne fájjon a másiknak? Mondjuk nem gondolnám, hogy én párhuzamosan fent tudnám tartani mindkét kapcsolatot, bár a környezetemben (barátnők) elég sok ilyen van, hogy "megszöknek" egy estére/hétvégére, mintha barátnőkkel lennének.
2009. máj. 8. 19:56
 15/22 anonim ***** válasza:

hát... ezt hívom annak a misztikumnak amit írtál:)

én elvagyok a B-mmel, bár tisztában vagyunk azzal, hogy nem lehet semmi, tehát nem csalnám/csalom meg a párom ahhoz túlságosan szeretem.

B-vel, inkább... lelkileg "vagyunk eggyek" és a mi "kapcsolatunk" is a miszitikum miatt él. meg lehet csinálni, viszont jól kell szervezni. Az én párom tud B-ről, persze mint jó barát, és mindig tudja... hát... általában inkább:) hogy mikor vagyok vele... mi is rengeteget beszélünk és ált. egy tmánál lyukadunk ki.. ez a sex:)

sztem veled is ez van...

2009. máj. 8. 20:00
 16/22 A kérdező kommentje:
Az idő majd eldönti, de most nagyon rossz. Nem vagyok olyan, hogy egyik napról a másikra valamit elhatározok. Nálam hosszas tervezgetés előz meg mindent, sajnos ilyen vagyok. De mégis ma délután egy pillanat alatt villant a tudatomba, hogy van valami... Teljesen hülye vagyok
2009. máj. 8. 20:07
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

19:27 es vagyok! Párodnak mondtad már az új fiút? Nem laposodott el kicsit a kapcsolatotok? Próbáljatok meg együtt újítani, új helyek, élmények, stb...szeres bele a párodba, nap mint nap! :)

Ha őt választottad még korábban, akkor annak oka volt/van! Ő a másik feled, sztem az új gyerek csak pillanatnyi fellángolás, bár írtad, h régóta ismered..de....nem akarok okoskodni...

Kitartás, és sok sikert!! 22/F

2009. máj. 8. 20:12
 18/22 anonim ***** válasza:

rám is jellemző a hosszas tervezés, ezért is tudom ezt csinálni... kicsit rossz érzés, de tudom hogy imádom a kedvesemet, és hogy ő a legfontosabb, de néha kell az a kis " felfrissülés" B-vel. Próbálj kicsit kevesebbet talizni vele... az idő sokmindenre gyógyír, és tényleg nagyon fáj, de jobban jársz, ha megmardsz a 10éve hű szerelmednél:) és ezt én mondom, aki "csak" 2,5 éve van a párjával, és fitatal vagyok, nem lenne sok veszteni valóm, de tudom, egy életre megbánnám.

Erősen fontold meg, és B-vel szemben is legyél erős, ha fenntartjátok a kapcsolatot, akkor is csak a "misztikum" szintjén, úgyis csak addig érdekes:) remélem minden megoldódik, és nyugodtan írj ha van vmi, megadtam a mail-em még az elején, szívesen segítek (vagyis megpróbálok)

SS!

2009. máj. 8. 20:12
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ha van valami fejlemény, akkor mindenképp megírom, de ahogy ismerem magam, nem fog valami hamar menni.

A páromnak természetesen nem mondtam semmit, hisz még én sem tudom mit is akarok. Nem akarom őt megbántani.

2009. máj. 8. 20:17
 20/22 anonim ***** válasza:
Nagyon szorítok neked!!!
2009. máj. 8. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!