Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, mi lenne a helyes?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, mi lenne a helyes?

Figyelt kérdés
Hosszú ideje élek már párkapcsolatban, de most feltűnt a harmadik. Nagyon szerelmes vagyok/(voltam?) a páromba, tőle szerettem volna gyereket is, de most... Nem ismerek magamra. Ti mit tennétek? Voltatok már ilyen helyzetben?
2009. máj. 8. 19:08
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

nem tennék semmit

de én nem te vagyok, neked kell eldöntened szertetnéd-e még vele a kapcsolatot pár botlás után, vagy sem. sokaknak belefér, sokaknak nem

2009. máj. 8. 19:14
 2/22 anonim ***** válasza:
32%

Hát igazán nem tom mit történt, de ha gondolod, írd le és megmondom mit tennék:)

p.alexa@postafiok.hu

2009. máj. 8. 19:15
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
nem csak hogy voltam, vagyok is...nem egyszerű, tudom. mondjuk én alapból elég szeretelen, szabadságszerető természet vagyok, meg is lepett, hogy mennyire megállapodtam, lenyugodtam a párom mellett, de valahol mindig tudtam, hogy egyszer eljön az a pillanat, amikor megfog valami valami másban. én nem hagytam el a párom, ő számomra abiztos háttér, vigyáz rám és ez jó. és még mondják azt, hogy nem lehet kettőt szeretni...tapasztalatból mondom, hogy ha jön valaki, aki felkavarja az ember érzéseit és nem ismer magára, az túl nagy erő ahhoz, hogy csak úgy eltűnjön. szerintem tisztázd a harmadikkal hogy most mi is van. szerintem ez nagyon fontos, addig csak kallódik az ember...mert arról nem írtál, hogy az a bizonyos harmadik hogy áll a dolgokkal...
2009. máj. 8. 19:16
 4/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem voltam egyértelmű. A ludas én vagyok, nekem van egy csábítóm. Igazából még semmi sem történt nagy beszélgetéseken kívül, de teljesen meghülyültem ettől a férfitól. Olyan vagyok, mint egy kis 15 éves csitri, pedig hol van már az...
2009. máj. 8. 19:16
 5/22 A kérdező kommentje:
Hát a pasi az teljesen odáig van meg vissza, pedig régóta ismerjük egymást, tehát nem is értem, hogy miért pont most. Bár ő azt mondja, hogy amióta ismer, azóta bejövök neki. Az a legszebb a dologban, hogy unokatestvérek. Tudom, tudom, nem kérek a leszólásokból, mert tényleg én sem értem magam. Teljesen kivagyok.
2009. máj. 8. 19:19
 6/22 anonim ***** válasza:

Hát figyelj, erre én csak annyit mondok:

én is jártam(tán még most is van:S) így.

Több mint 2,5 éve vagyok a párommal, most mégis (vagyis 2 évvel ezelőtt ismertem meg) van egy fiú, akinek bejövök, és rengeteget beszéltünk/beszéünk, olyanokról is ami barátok közt nem szokás.

szumma szummárom: magadban kell eldontened, ér e neked egy "kaland" mert ugye nem bitzos hogy lesz belőle hosszútávú kapcsolat (én magam bőrén tudom, mivel a srác igen őszinte, hogy igazán szexuálisan vonzom tehát nem járnák) vagy csak egy szex. Ha úgy érzed a jelenlegi párod mellett, boldog vagy és SZERETED, akkor próbáld egy kicsit mellőzni a másikat, míg tisztázod magadban az érzelmeidet, de a párodnak addig ne szólj!

Ha döntöttél, gondold át mégegyszer, és írd fel egy cetlire mindkettőjük jó és rossz tulajdonságait, vesd össze és nézd meg, melyikek fontosabbak neked!

Ha a másik kell, ne húzd az időt, mert csak a pároddal szúrsz ki. Ha a pároddal maradsz, akkor add tisztán a tudomására a harmadiknak, hogy nincs esélye, mert te a kedvesedet szereted.

Sztem.

2009. máj. 8. 19:26
 7/22 anonim ***** válasza:
NE hagyd el a párod!! Ne rúgj fel egy hosszú, és jó kapcsolatot!! Ilyenekkel számolni kell, győzzétek le együtt!!!!!
2009. máj. 8. 19:27
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó. Az a helyzet, hogy nagyon bele tudnék szeretni. Tulajdonságaikban szinte ugyanazok, egy kivételével, hogy a másikkal lehetne előre tervezni. A párommal pl. gyerek témában nem egyezünk. Ő nem akar, vagy legalábbis még egy ideig nem akar gyereket. Félreértés ne essék, nekem nem azért kellene a másik, hogy gyereket "csináljon", de. Tényleg nem voltam még ilyen helyzetben. Egyébként nagyon határozott vagyok minden téren, de ez most valahogy semmivé vált.
2009. máj. 8. 19:31
 9/22 anonim ***** válasza:

Az ember mindig a saját problámáit tudja legkevésbé megoldani, így vagyunk összerakva, sajnos.

Nem tudom mennyi idős vagy, szóval a gyerek témára nem tudok reagálni. A tulajdonságokkal kapcsolatban, oké, most csináld meg hogy nem vagy elfogult az "új, meghódítandó" kedvessel.

Tudom hogy nehéz (tapasztalat:S)

Am, minden pasi addig ért veled egyet, mig meg nem kap, ezt sosem felejd el...

2009. máj. 8. 19:34
 10/22 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, csábítók mindig voltak, de egynek sem adtam be a derekamat. Régóta ismerem, tehát ismerem milyen, tudom, hogy nem azért mond dolgokat, mert tudja, hogy azt szeretném hallani. Lassan 26 leszek.
2009. máj. 8. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!