Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordult már, hogy sok nem után végül igent
mondtatok egy barát-zónásnak?
11/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm. Csak én ettől félek, hogy nehogy az legyen, amit már írtak feljebb, hogy sajnálatból, vagy esetleg "csak hogy valaki legyen" miatt jön össze velem.
2011. nov. 10. 20:12
13/20 A kérdező kommentje:
Utolsó: Bocs, a sok kérdésért, de ezt mire alapozod?
14/20 A kérdező kommentje:
Ja ne haragudj, most esett le, hogy te arra írtad, hogy esélyes, hogy csak szánalomból jön össze velem. Szövegértés sose volt erősségem:P
15/20 anonim válasza:
Legyél vele minél többet, beszélgessetek különböző témákról, évezzétek egymás baráti társaságát. Semmi célzás vagy nyomulás. Ha pár hónapig ez megy, majd a mindennapos kapcsolatot egy kicsit csökkented, mondjuk hetei 1-2 találkára meg internetes csevejre, el kezdesz majd hiányozni neki. Ha van esélyed nála, akkor majd el kezd gondolkozni, hogy lehet ő is többet akar barátságnál, mert az idő folyamán megszeretett, csak észre sem vette. Hidd el, működik, személyes tapasztalatom.
Legyél nagyon türelmes, sose hozz fel randiféleségeket, próbálj még a nézéseddel sem nyomulni, ne legyél átlátszó, hogy mindig neki adsz igazat és persze ne jöjjön le az, hogy szted mindig és mindenkor ó a legszebb a többiek meg a hülyék. Mert ebből is mutatod, mennyire bejön neked. Kezeld egyenlőként, osszatok meg egymással bizalmas infókat, szokjatok hozzá egymás mindennapos társaságához. Ha türelmes vagy, akkor ez a kulcs ahhoz, hogy megszeressen, de nagyon nagyon.
2011. nov. 10. 20:33
Ez nem olyan szánalom, én valódi esélyt adtam magunknak, mert én is nagyon akartam, hogy működjön és pont azért, mert barátként annyira tökéletes volt. Egyrészt megérte, mert ő lehetett volna az igazi és meg kellett próbálni, másrészt nagyon nem, mert elveszítettem.
2011. nov. 10. 20:34
17/20 A kérdező kommentje:
20.33: Ezek meg vannak, nagyon jóban vagyunk, majdnem minden nap találkozunk. De ez a "hiányérzet ébresztés" lehet hogy bejön, kipróbáljuk. Köszönet az ötletért. Jöhetnek még:P
18/20 A kérdező kommentje:
20:34: Köszi szépen, megkérdezhetem miért mentetek szét? Az a bizonyos "szikra" meglett köztetek?
Hát nálam nem soha ! Mármint egy sráccal akkor leszek barátságba ha bírom és jól el tudok vele beszélgetni de semmi több ! Vagyis nincs az az érzés és vonzalom . Szerintem de lehet hogy csak nálam van ez így de ez nem fog idővel sem kialakulni mert volt már ilyen . De amúgy rettentően utálom mikor valakivel nagyon jóba vagyok és bepróbálkozik mert akkor már semmi nem lesz ugyan az :S ! :) Lehet csak így érzem így ez van .
2011. dec. 4. 13:43
Kicsit olyan, mintha egy családtag vallana szerelmet. Hiába szeretem mint rokont, nem az jutna eszembe, hogy jajderomantikus.
2011. dec. 4. 15:56
Kapcsolódó kérdések: