Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg túl sokat költ rám a barátom?
Néhány közelebbi barátnőm szerint rengeteget költ rám és néha én is így érzem,de Ő állítja,hogy neki ez nem sok.
Pl. minden nap suli után Ő étteremben ebédel és olyankor engem is elhív és meghív ebédelni,utána sütizni.
Pár naponta ajándékokat ad,néha drágábbakat is,amikor kérdezem,hogy miért kapom,akkor azt mondja,hogy azért,mert szeret és nem bír élni nélkülem.
Hétvégente mindig elmegyünk moziba és vacsorázni,akkor is Ő fizet mindent.Már próbálkoztam azzal,hogy fizetem az én részemet,de nem hagyja.
Sokat költ rám vagy ez a normális?
Bocsi,ha hülye kérdés,de ez az első párkapcsolatom.
Én 14 vagyok,Ő 15.
Ő is a szüleitől kap pénzt mindig pénzt,szóval nem dolgozik meg semmi.
Elég gazdagok,szóval nem gond ez neki,csak nekem furi egy picit.
Hát, én az életbe nem adnék egy 15 éves gyereknek annyi pénzt, hogy így el tudjon kényeztetni egy csajt - akármennyi pénzem lenne. Szegényt gondolom nem nagyon nevelik, csak pénzzel tömik.
Figyelj, ha nem mennek tönkre a dologba, hát csinálja. Ha téged zavar, akkor pedig üljetek le beszélgetni és magyarázd ezt el neki.
Én egyénként kb. 21-22 éves koromig soha semmire nem hagytam, hogy meghívjanak, mindig ragasztkodtam ahhoz, hogy én fizessek, stb. Mára már benőtt a fejem lágya és el tudom viselni, hogy néha a pasi fizet és nem felesben.
Látszik hogy itt valakit tényleg tömnek pénzel!!!Így hogy tanulja meg a kis nyomi hogy meg kell érte dolgozni?
És ne hagyd magad felvásárolni!!!
Azta! :) becsüld meg ezt a srácot :D én másfél éve vagyok együtt a barátommal és én is nagyon szeretnék így eljárogatni erre arra és én nagyon élvezném, ha elvinne így étterembe meg moziba, mint téged! :/ :)
Szóval szerintem inkább örülj ennek, ne a hibát keresd ebben, hidd el, rengetegen lennének a helyedben! 17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!