Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Depressziós vagyok és ez kihat a párkapcsolatomra vagy a kapcsolatom okozza?
Amióta a barátommal együtt vagyok (3 éve) nem tudok semmire koncentrálni, teljesen minden gondolatomat ő tölti ki, de lehet ez egy támasz vagy elterelő dolog a rossz dolgoktól. Semmire nem vagyok képes izgalom nélkül, végigkíséri az életemet a stressz, pedig 21 éves vagyok. Csak mostanában elfajult, mert balhékat csapok és öngyilkossággal fenyegetőzöm (néha meg is akarom tenni), anyukám azt állítja a barátom miatt van, de előtte is voltak öngyilkos vágyaim. Szerintem az egész családom beteg és tönkretesznek és a páromat is utálják, mert mindig együtt vagyunk és most kiköltözök hozzá Németországba.
De néha Ő is úgy fel tud idegesíteni, soha nem jön utánam, ha pl. összevszeünk és elmegyek (nem félt, hogy bármit tehetek), na jó ezt már csak józanul látom, nem azért csinálom, hogy utánam jöjjön.
Szóval semmi nem okoz örömet, csak a párkapcsolatom, nincsenek barátaim, nem tanulok tovább, mert nem kapok felvételt (igen nehéz művészeti pályát választottam, nehéz bejutni és az is bizonytalan lehet abba kell hagynom...)
Elvesztem és a családom gyűlöli a párom én meg őket emiatt (meg más dolgok miatt)
Ilyen embernek jobb lenne, ha egyedül maradna? mert lehet tönkretehetek másokat, majd a gyerekeimet is egyszer...Annyiszor megaláztam magam a barátom előtt, bőgök állandóan és cirkuszolok, de nem tudok ellene tenji semmit.
Egyénként orvos, gyógyszer nem segített. Mit tegyek?
szia,
elég fura hogy én is 21 vagyok és nekem is hasonlóak a problémáim.A szüleid olyanok, amilyenek ez van,nem kell nekik kedvelni a párodat,a lényeg hogy ti megvagytok.A másik,ne égesd magad azzal, hogy öngyilkosságal fenyegetőzöl,mert semmi jót nem fogsz elérni vele, csak hülyének néznek (nem bunkóságból írom hanem sajna tapasztalat).A barátod előtt pedig ne alázd meg magad,mert 1 idő után nem fog rád felnézni,nem fogja érdekelni a véleményed meg ilyenek.Állj a sarkadra fordíts a dolgokon
nem kell mindent olyan komolyan venni,mert kikészülsz.
Remélem segítettem :)
Viki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!