Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rasszista létemre félvér tetszik nekem, mit tegyek?
"nem megyünk félre minden bokorral"
Nem is mert minden fűszállal :D Problem? :D [link]
13:46
Miért?a magyar férfiak nem csinálják ezt?Na ne nevettess már.A k*rvákról meg annyit hogy azért kíváncsi lennék hány van magyarból és cigányból.Kikkel van tele a sajtó,véleményem szerint nem a cigányokkal.DE te épp a putris cigányokról beszélsz,hát persze ugye ezek említésre méltóak.
Hát nem tudom ti milyen sajtót néztek, de sajnos cigány bűnözéssel van teli. Lehet tagadni, de nincs értelme. A magyar nők nem gyilkosok, védekeznek, ha nem akarnak gyereket.
Cigányok a szomszédok, úgyhogy igen köztük élek, hallom miről ordibálnak. Azt is tudom, hogy 600 ezret kapnak a kölykökért egy hónapban és nem dolgoznak semmit! Erre büszkék. Az anyuka ,,rohadt gec.nek" hívja a 3 éves kisfiát! Milyen anya az ilyen? És a zálogházban több ilyen lelkes anyuka is bejár. Minek szül gyereket, ha utálja???
Még nem találkoztam normális cigánnyal, akit annak hittem verte otthon a feleségét. Majd hiszem, ha látom, hogy van normális is köztük.
Egy magyar pasi beleértve az én páromat is, tiszteli a feleségét/barátnőjét, persze itt is akadnak kivételek, de olyannal még hála az égnek nem találkoztam. A cigányokra jellemző az agresszivitás a temperamentumuk és a műveletlenségük miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!