Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy olyan baratomba aki nagyon messze all tolem. Megszerezzem magamnak?
Van egy srac 2 evvel ezelott ismerkedtunk meg egy tarskeresesi hirdetesen keresztul, 2 honap utan megvolt az elso randi mar akkor ereztem h de jo lenne vele lenni, lattam h nem fordit nagy figyelmet ream ezert inkabb elhalkultak az erzesek de neha amikor beszelgetunk jon h rea terjek a temara h vegye eszre h en szeretem ot, most van egyeves parkapcsolata ami komoly mar hazassagrol beszelnek, s en csak most vegezek a sulival. Nagyon megfogott benne minden az elso randin, hiaba volt azota ket pasim is de nem tudtam reajuk koncentralni mindig a baratom jutott eszembe s meg szeretkezes kozben is rea gondoltam, nemsokara lesz a ballagasom es megkert h adjak meghivot egy szep keppel neki es igerjem meg h elhivom a ballagasomra, igy most erdeklodik utanam vagy nagyon jo baratnak tart? nem tudok az erzeseimen uralkodni mar amikor meglatom a kepet rola mert van egy kozos kepunk megpuszilom es elsirom magam h miert nem van velem miert kell massal legyen, miert nem valasztott engem stb sokszor a telefonba is csak hulyesegeket beszelunk viccelodunk nagyon elvezem a tarsasagat es csak olyan ember kell mind o (ha lehet kapni meg olyant). Hogy tudnek tovabb lepni h felejtsem el. Meg van egy kis tortenet h korhazba kerultem es eljott meglatogatni s szajra hosszu nyelves csokot adott ami nagyon jo volt es atolelt, es ra egy hetre mar megismerte a baratnojet akivel most is egyutt vannak
en 19 toltom decemberben es a baratom 24 eves s a baratnoje 20
segitsetek kerlek szepen

Ne dúlj fel egy kapcsolatot!
Ha maguktól szakítanának, akkor kezdheted megszerezni!
en szerintem abbol nem lesz szakitas mert mindketto nagyon komolyan gondolja a dolgokat
egyszer megjegyezte ha lesz gyerekuk gondol ream is h legyek a gyerek keresztanya

Akkor nincs más hátra, sok boldogságot kívánsz nekik! Otthon sírsz kicsit, de ha szereted (emberileg), akkor fontos kell, hogy legyen neked a boldogsága!
Járj nyitott szemmel a világban, lehet, a királyfi már ott ólálkodik a közelben! :)
(1.)
koszi a valaszt
mar volt ket kiralyfi de nem ment a kapcsolat :(
bele kell torodjek es elfogadjam csak nehezen fog mukodni foleg ha meg keresztanyu is leszek :)
varok meg valaszokat

3 a magyar igazság!
Mire meg keresztanyu leszel, már biztos meglesz az oldalbordád :) remélem

Lehet, azért nem ment az előző 2 királyfival, mert akkor még nem mondtál le erről a srácról?
Ha ezt elintézed magadban, biztos könnyebben fog menni mással.

Egyetértek. Próbáld magad túltenni rajta.
Ettől függetlenül lehettek még barátok, ha a vonzódást sikeresen háttérbe, vagy teljesen el nem felejted.
Biztos vagyok benne, hogy fogsz találni még nála sokkal jobbat! Nagyon sok sikert hozzá! :))
Ja, és megint az én variációm: nem kell ide királyfi. Jön a sárkány, elkap és nála maradsz. Wehehehee
Sárky
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!