Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy nagyobb önbizalmam legyen fiúk terén?
Nem vagyok csúnya, meg semmi ilyesmi...sőt pont ellenkezőleg (nem vagyok egoista, csak tisztában vagyok magammal); a környezetemben már mindenki mondta, hogy bárcsak olyan alakja lenne, mint nekem, olyan szép arca, lába feneke stb. ÉS már modellkedtem is egyszer kétszer, szóval ezzel nincs probléma. De még is azt gondolom, hogy egyik fiúnak sem tetszem... Nem szoktam sokat beszélni, nem vagyok középpontban, de visszhúzódónak sem mondanám magam, mert szeretek nagy társaságban lenni. Ha megtetszik egy fiú, nem merek odamenni hozzá, vagy beszélgetni stb., mert félek, hogy rondának fog találni, vagy unalmasnak, amiért nem pofázok folyamatosan annyit általában, mint akinek egésznap jár a szája meg ontja apoénokat... Inkább művészlélek szerű vagyok (sokat rajzolok ésfestek, és balettozom is). Valami tanácsot adjatok, hogy ne féljek már ennyire! :(
17/L
kép segítene itt is...
lehet nem félnek csak leszarnak. vagy nagyon elutasító vagy.
Lehet télleg félnek és úgy érzik fölösleges próbálkozniuk mert már van barátod a kinézetedből adódóan.
+ feketének lenni magyarországon még eléggé "kirívó" főleg vidéken ez még jobban elveheti az önbizalmukat.
Volt már barátod am?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!