Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet egyszererre szeretni és gyűlölni valakit?
Figyelt kérdés
2009. máj. 8. 10:45
1/13 anonim válasza:
szerintem lehet pl: én szeretem őt de gyűlölőm amit csinál
2/13 anonim válasza:
de meg mennyire, hogy lehet :( :( eletemben senki nem volt meg ram ilyen hatassal, ugyanakkor gyülölöm erte, hogy "függöve" tett...
3/13 anonim válasza:
Igen, lehet és hidd el, hogy ezt az embert soha nem fogod elfelejteni. Pont így vagyok ezzel én is.
L, 18
5/13 anonim válasza:
Hajajj!Nagyon komoly nyomot fog hagyni az életedben,erre készülj fel.
7/13 anonim válasza:
Bizony lehet, és egyetértek azzal a hozzászólóval, aki azt mondta nem fogod elfelejteni, én lassan két éve "szenvedek" ettől a gyűlölve szeretni-től.
8/13 anonim válasza:
Hogyne lehetne. Én is ettől szenvedek. Szeretem, de gyűlölöm, mert ő semmibe vesz. És nem tudom, hogy valaha el tudom-e felejteni, és ezért is gyűlölöm. De annyira szeretem is közben.
9/13 anonim válasza:
igen!!!!
legtobbszor vki olyannal fordul elo akit nagyon nagyon szeretsz, de megbant, nem viszonozza,rosszul banik veled stb es ezert gyulolod. de a sizved melyen szereted, ez ellen nem tudsz tenni semmit es ahogy jol viszonyul hozzad a gyulolet visszamegy szeretetbe.
10/13 anonim válasza:
Természetesen lehet, már az ókorban is megfogalmazták:
"Gyűlölök és szeretek. Miért? Nem tudom én se de érzem: Így van ez. És szívem élve keresztre feszít. (Catullus)"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!