Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pici cici! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Tudom,hogy nagyon sok ilyen kérdés van,de ezt is olvassátok el,kérlek.

Nagyon pici a mellem,de tényleg nagyon.Majdnem semmi sincs..és általában azt mondják,hogy nem baj,ha pici,csak arányos legyen.De nekem nem az.Kereknek kerek,de nem is látszik teljesen a kereksége,annyira kicsi.

15 éves vagyok.Sokan mondták,hogy még nőni fog,de nem hinném,mert anyának is kicsi mellei vannak.

Most van egy barátom.. Előtte is nagyon szégyellős és gátlásos vagyok,mert félek,hogy mit fog mondani.Ugye push up melltartóval ez annyira nem tűnik fel,de hogyha levetem.. fogalmam sincs mit fog majd szólni,így inkább nem is merem. Mit tehetnék? (másképp teljesen rendben minden:a popsim formás,kerek;a hasam lapos.. minden oké,csak ez zavar nagyon).:(

2011. nov. 8. 18:22
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
mit tehetnél... hmm hmm... mondjuuuk: FOGADD EL MAGAD!!!!!! aki szeret téged (tényleg, szóval nem csak megdugni szeretne), annak tökéletes leszel úgy, ahogy vagy. :) nem kell push up melltartót hordani, ha meg leveszed és semmi sincs... én mindig is úgy vagyok vele, hogy nem szabad túl nagy optikai csalódást okozni... érted... ;) lefogadom, hogy a fiút nem zavarja ez a dolog, úgyhogy téged se zavarjon! :) L/21
2011. nov. 8. 19:48
 12/14 anonim ***** válasza:
Második és ötödik hozzászólást olvasd el még egyszer alaposan, és aztán értelmezd őket kedves kérdező! Teljesen egyetértek velük.
2011. nov. 8. 22:56
 13/14 anonim ***** válasza:

Amúgy amíg itt siránkozol mint egy mártír és azon filózol mid nincs...

... addig mondjuk inkább számba vehetnéd, hogy mid van. És mondjuk gyúrjál arra. Mondjuk jó a popsid, a lábad? Akkor erősítsd azokat.

Nincs tökéletes nő, ahány lány annyiféle és legalább annyifélét is keresnek a fiúk.

Nekem pl szép az arcom, a hajam és homokóra alakom van. Szóval ezeket ápolom és megőrzöm. Jó testtartással kiemelem a derekam. Szép frizurákat csinálok, és csínján bánok a kozmetikumokkal. Nekem sincs tökéletes mellem. Kicsit lógnak. De a barátom így is szeret és nekem ez számít.

Szóval inkább érvényesítsd az előnyeidet, mert akkor a fiúk tekintete oda téved és az foglalja le őket hogy pl milyen jó hátsód van és nem az milyen kicsi a melled.

2011. nov. 9. 00:08
 14/14 anonim ***** válasza:

na, én pl. azt szeretem, ha nem nagy, ha belefér a markomba, tenyerembe. vadító.

ne zavarjon, tök fölösleges szégyellned magad. :)

2011. nov. 9. 02:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!