Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hazudozom. De még meddig csinálhatom?

Figyelt kérdés
1 éve vagyok együtt a barátommal de még nem volt vele orgazmusom.nagyon szeretem el nem tudom mondani mennyire.de valahogy nem vagyunk a szexualitás terén egy "hullámhosszon". És elkövettem a legnagyobb hibát folyamatosan hazudok neki h jó meg stb..közben nem:/de érzem h ez így nem mehet tovább mert részemről megöli a kapcsolatot.h mondhatnám el h ne is essen neki rosszul és h ne állítson be egy hazug dögnek.nem értem h lehetek ekkora nyuszi:/segítsetek! köszönöm
2011. nov. 8. 18:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

hát én specc a hazugságot nem bírom....viszont szeretem a barátnőmet és van bennem megbocsájtás...de olyankor a padlóra kerülök az enyhe kifejezés, legutóbb egy hétig csinált nekem jobbnál jobb dolgokat egy darab mosolyért...azóta nem hazudott mert neki volt kínzás igy látni...

kérdés hogy a te párod milyen? ezt te tudod...te ismered hogy hogyan kéne neki tálalni...lehet hogy az lenne a legjobb ha azt mondanád h a multkori jobb volt és mindig ezt..és szép lassan (2-3alkalom) megmondani hogy másképp csinálja. viszont lehet hogy ezzel lerombolod az önbecsülését...neked kell tudni mit csinálj! te ismered a párod!

2011. nov. 8. 18:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Nehogy megmondd! Maradjon csak meg abban hitben, hogy ez így jó, de következő alkalommal próbáljátok máshogy, mert olvastad valahol, hogy "mittudomén blablaa", és próbáljátok úgy, ahogy tudod, hogy neked jobb lenne. Így biztos élvezni fogod, hisz változtattok, és egy kicsit jobban játssz rá az amúgy jó érzésre, mondd, hogy így sokkal jobb az egész, és kész:)
2011. nov. 8. 18:23
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek nagyon:)
2011. nov. 8. 18:35
 4/12 anonim ***** válasza:

Júúúúúj hatalmas hiba volt ennyi ideig hazudni!! De már te is beláttad.

Nehogy így a szemébe mond! B@sszus, belegondolni is rossz, mit éreznék, ha így belemondaná az arcomba a barátnőm ezt.

Ha tényleg szereted és a szexen kívül minden oké, azaz a problémát meg akarod oldani, akkor inkább vezesd őt.

Találd ki mi az amit rosszul csinál a partnered és vezesd rá, hogy ez így neked mennyivel jobb érzés, stb...

Amúgy kicsit pontosíthatnád nekünk, mi az a hullámhossz ami annyira különböző.

Vadabbul szereted, de ő mulya? Vagy fordítva? Hány évesek vagytok?

21F

2011. nov. 8. 18:43
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem beszélj vele erről. Nem jó dolog a hazugság.

Ha megmarad a jelenlegi helyzet és nem fogod jobban élvezni az együttléteket, akkor rövidesen kiszeretsz belőle.

Mond el neki, hogy élvezed az együttléteket, de nem jutsz el az orgazmusig. Biztosan vannak dolgok, amik jobban felizgatnak esetleg segítenek az ellazulásban, a szexre való ráhangolódásban. Nem szégyen az, ha van mit rendbe hozni a testi kapcsolatotokon. Szerintem ez nem is olyan ritka dolog a párkapcsolatokban.

Beszéljetek róla és megoldódik!

31F

2011. nov. 8. 19:12
 6/12 A kérdező kommentje:
nagyon durva..erősen csinálja.néha leállítom de akkor azt mondja h ő így nem tud elmenni..én most ilyen esetben mit tehetnék?:/akkor csak azt nézem h neki jó legyen..velem meg majd lesz vmi:S
2011. nov. 8. 19:16
 7/12 A kérdező kommentje:
jajj ő 29 én 23 szóval h ő változna nagy esélyt nem látok.
2011. nov. 8. 19:21
 8/12 anonim ***** válasza:

Az nem jó ha nagyon durva :( És mond csak, meddig szokott tartani egy aktus? Mármint ameddig Ő elmegy ugyebár... Mert ha nekedesik és lerendez minden erejéből 5 perc alatt, akkor az azért elég nagy szemétség...

Micsoda igazságtalanság... Mások mit meg nem adnának azért, hogy késleltetni tudja az orgazmusát... Ő meg tojik bele :(

21F

2011. nov. 8. 19:40
 9/12 A kérdező kommentje:
hát nem tojik bele.csak azt hiszi h jó..pedig többször is mondtam neki h fáj..
2011. nov. 8. 20:12
 10/12 A kérdező kommentje:
megint lemaradt hát nem sokáig változó..5-8 perc
2011. nov. 8. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!