Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy járhatnék vele?

Figyelt kérdés

Van egy csaj az osztályomban, aki bejön, mindenkit ölelget, ( szerencsére engem is ) de több osztálytársamnak már puszit is adott de és ilyenkor napn féltékeny vagyok ( mintha hasbarúgnának)

mit tanácsoltok, mit csináljak, hogy bejöjjek neki? vagy haggyam az egészet, és ha az utóbbi akkor tudtok, nekem mondani, egy jó cset oldalt ahol lehet ismerkedni ??

előre is köszi :-)

(14/F)

2011. nov. 8. 16:51
 1/6 anonim válasza:

hát ha mindenkit ölelget és puszilgat akkor tényleg ugy gondolod hogy össze akarsz vele jönni?

figyelj 14 éves vagy nemtudom mennyire vagy benne a dolgokban nem akarlak "megrontani" de ha 1 normális lányt akarsz kifogni akkor ne ilyennel kezdj ki (:

hiddd el nekem nem éri meg :)

ne chaten ismerkedj ha majd 1 kicsit nagyobb leszel menny el bulizni

lessz ot elég lány :)

Ha meg ugy érzed hoyg szerelmes vagy belé mond meg neki mit érzel (: rossznemsülhet ki belőle ... csak 1 tanács volt ha megfogadod megfogadod ha nem nem :)

2011. nov. 8. 16:54
 2/6 anonim ***** válasza:
az elsonek tenyleg igaza van ... mond el neki mit erzel iranta ,persze jo legyen a korulmeny ne akkor mond mikor epp siet kenyeret vasarolni :D
2011. nov. 8. 17:05
 3/6 anonim válasza:

kenyeret vásárolni xddd

(elsővoltam:D)

2011. nov. 8. 17:07
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi :D

szerintem lehet h közlöm vele, mit érzek.

és kösziaz 5letet! a buli az tetszik :D

2011. nov. 10. 09:05
 5/6 László22 ***** válasza:
Én nem rontanék ajtóstul a házba, ha mindenkit ölelget és puszilgat az azért van mert már tudja hogy jó csaj és elkezdet a pasikkal foglalkozni, el lehet kezdeni vele lógni hosszútávon és akkor megismered mi az ami bejön neki mert előfordulhat hogy már van neki valaki kinézőbe vagy éppen már van valaki a képben akivel akar valamit és akkor csak kinevet vagy éppen ő fogja rosszul érezni magát mikor elmondod neki a dolgot, csak jó tanácsképen kezdj el vele spanolodni és meglátod ha van esélyed, ha nincs akkor pár évet várj és menj el bulizni. Vagy ha nem akarsz elmenni bulizni akkor meg pár év férfiasodsz és csak úgy tapadnak majd a csajok :D
2011. nov. 10. 13:35
 6/6 anonim válasza:

Sok lány szereti ha a fiú kicsit nagyképű :D vagány.

amikor látod hogy puszit ad másnak neked meg nem akkor kérdezd meg tőle én miért nem kapok?? :D és akkor elmosolyog és adni fog :D

2012. febr. 4. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!