Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan járhatnék vele?
Figyelt kérdés
Van egy lány, aki nagyon tetszik, és szeretnék vele járni.
Suli után szoktam vele találkozgatni, nagyon jót szoktunk dumálni, mindig hazakisérem.
Én többet szeretnék vele, mint egy baráti kapcsolat. Help?
2011. okt. 20. 22:06
1/8 anonim válasza:
én is pont ugyanebben a helyzetben vagyok :D
2/8 anonim válasza:
Akkor éreztessétek, hogy többet akartok dicsérjétek, hogy milyen jól néz ki, érjél hozzá minél többször, és poénkodjatok a szexel, tehát az a lényeg, hogy 1)éreztessétek, hogy biztonságban van veletek 2) éreztessétek több vagy mint barát, férfi vagy 3) Érjétek el, hogy a szexre gondoljon.
3/8 A kérdező kommentje:
Engem annyira nem érdekel a szex, nem vagyok az a tipus, aki csak szexet akar egy lánytól.. Amúgy kösz a választ.
2011. okt. 20. 22:37
4/8 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy akarod e a szexet, hanem az, hogy ő érezze azt, hogy nem csak beszélni akarsz... mert ha azt teszed, jobb esélyed van bekerülni a barát zónába... szóval végén jöhet a csók ha sokat nevet és látszik, hogy tetszel neki.
5/8 anonim válasza:
Másik megoldás, ha annyit beszéltek egyszerűen közlöd vele, hogy igazából bejön és többet szeretnél tőle, gondolom már 1 ideje barátok vagytok, szal ha nem akarja akkor úgyse lesz belőle semmi!
6/8 A kérdező kommentje:
Hát nagyon régóta barátok vagyunk(találkozáskor ölelés, puszi), de ha megmondom neki hogy többet szeretnék tőle, mint egy baráti kapcsolatot, és elutasít, akkor nem fog romlani ez a baráti kapcsolat?
2011. okt. 20. 23:21
7/8 anonim válasza:
Őszintén nemtudom hogy hogyan reagálna! Viszont ezt csak akkor tudod meg ha megkérded. A igazi kérdés hogy tetszik neked annyira hogy feltedd rá a barátságodat is, vagy sem!
8/8 A kérdező kommentje:
Háát, megkockáztatom :) De hogy mondjam el neki? Mondjam neki azt, hogy jobban szeretem, mint egy barátot? Vagy valami mást?
2011. okt. 21. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!