Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl agresszív?

Figyelt kérdés

Van, azaz volt egy élettársi viszonyom 2 évig... Nem olyan rég (kb 5 hónapja) elmentünk bulizni, ahol egy srác bepróbálkozott nála, hát szegény pára 3 borda, 1 állkapocs, és egy vérömlennyel a fejében úszta meg az "incidenst":) Feljelentett, súlyos testi sértésért, felfüggesztettet kaptam.

2 hónapja szakítottunk (nem emiatt), és mikor megláttam az új "kanjával", hirtelen elkapott az ideg, és fejberúgtam a srácot...

Menjek orvoshoz, vagy ez normálisnak mondható?

24/F

2009. máj. 7. 23:36
1 2 3
 21/25 anonim válasza:
59%
BETEG VAGY MENJ ORVOSHOZ!!!!!!!!!
2009. máj. 8. 19:26
 22/25 anonim ***** válasza:

tudod mit,akkor ne menj orvoshoz,de minek kéred ki mások véleményét ha nem érdekel?jobb is ha nem mész el,igy talán becsuknak dutyiba pár évre és majd bennt megtanulod,hoyg te sem vagy több mint bárki más,mert majd ott megtudod mi az alázat,csak sajnos ahhoz egint el kell valkinek szenvednie az ütéseidet.

egyébként meg ha stzakitottatok,akkor mi közöd hozzá kivel jár?vagy nemtudod mi a szakitás fogalma.

2009. máj. 8. 19:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Egyszer jön valaki, aki erősebb nálad és akkor probléma megoldva.
2009. máj. 8. 23:36
 24/25 anonim ***** válasza:

Ha nem mész orvoshoz (vagy nem fogadod meg a tanácsait) - akkor abban teljesen biztos lehetsz, hogy nem fog megoldódni a problémád.

100%

Ez lehet akár hormonzavar (tesztoszteron túltengés) - vagy lelki zavar.

Innen kezdve a kezedben a döntés.

2009. máj. 9. 01:25
 25/25 anonim válasza:
Hát hallod kb én is ugyanezt csináltam volna:D nah jó de sztem tényleg menj el orvoshoz...csak ezt tudom tanácsolni...
2009. júl. 28. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!