Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok túl agresszív?

Figyelt kérdés

Van, azaz volt egy élettársi viszonyom 2 évig... Nem olyan rég (kb 5 hónapja) elmentünk bulizni, ahol egy srác bepróbálkozott nála, hát szegény pára 3 borda, 1 állkapocs, és egy vérömlennyel a fejében úszta meg az "incidenst":) Feljelentett, súlyos testi sértésért, felfüggesztettet kaptam.

2 hónapja szakítottunk (nem emiatt), és mikor megláttam az új "kanjával", hirtelen elkapott az ideg, és fejberúgtam a srácot...

Menjek orvoshoz, vagy ez normálisnak mondható?

24/F

2009. máj. 7. 23:36
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Jah, meg úgy alapból nem vagyok a "jóember" kategóriába sorolható... Barátokért, sérelmekért is revansot veszek... Persze nem mindig ököllel:)
2009. máj. 7. 23:39
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Menjél orvoshoz - különösen a 2. miatt. Az első eset sem normális - de a 2. kifejezetten problémás.
 3/25 A kérdező kommentje:
A barátaim megvédem, így értettem:)
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
Felmerült benned az orvos. Ez azt jelzi, h' nem tudod magadnak 100 százalékig megindokolni, h' miért viselkedtél így. Önmagában a féltékenység nem lett volna elég, mert az önkontroll nem engedte volna, h' tettlegességig elmenj. Szóval én a helyedben elmennék egy pszichológushoz, egy beszélgetést megér. Egy jó szakember pár kérdésből felméri, h' csak heves vagy, vagy esetleg más van háttérben. Ez nem kötelez semmire, de tisztábban látnál.
2009. máj. 7. 23:47
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt ajánlom, fordulj szakemberhez. Persze jól esik egy nőnek, ha megvédik, na de így??? Ez azért durva. Fogd vissza magad. Attól, hogy vki bepróbálkozott nála, még nem kellett volna ennyire megverni. Ha bántaná akkor persze (mondjuk akkor se kell agyonverni...)
2009. máj. 7. 23:49
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
az lenne a legjobb ha tényleg segítséget kérnél!sokan azért kerülnek mélyebbre mert szégyellik h orvosra van szükségük!és a magadba fojtás sem megoldás mert az 1szer kitör!jópár ember él itt ahol én és ők sajna az utca emberét is megverik ha unatkoznak.......te ne legyél ilyen!
2009. máj. 8. 00:46
 7/25 anonim ***** válasza:
96%

Már bocs, de ez mire jó? Nem tudom mit szólnál ha egyszer valaki veled csinálná ezt és jól elverne, hogy kórházba kerülnél... megérdemelnéd.

Azért nekimentél valakinek mert bepróbálkozott a csajodnál? Ez szánalmas. Általában aki ilyet csinál az magában nem bízik és túlságosan féltékeny, titokban attól fél, hogy nem elég jó a másiknak.

A srácot pedig fejberúgtad? Jól tette a lány, hogy otthagyott téged, mit ne mondjak...

Igen, te vagy túl agresszív.

Mindenképpen fordulj orvoshoz, vagy járj el edzeni hogy le tudd vezetni az energiáidat.

De a legjobb egy dühkezelési tanfolyam vagy ilyesmi csoport lenne. Így, hogy halomra ölitek egymást ez nem túl hasznos. Lassan le fognak csukni, amit szerintem sok ember nem is bánna, mert elég sok barom járkál így is az utcákon.

AZ ERŐSZAK NEM MEGOLDÁS SEMMIRE SEM!

2009. máj. 8. 00:58
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
igen így van. miért kell ennyire tenned az arcod? te is érzed hogy nem jó így megfordult benned is hogy túl durva avgy. hát jól gondolod barátom. folytathatod ezt, csak ne csodálkozz ha majd egyszer te leszel a vérömlenyek és a törött állkapcsok gazdája.
2009. máj. 8. 01:47
 9/25 A kérdező kommentje:

Utolsó 2 válaszoló:)

Ne hidjétek, hogy én már nem voltam ebben a kalapban:) Összesen 6 bordám van már összeforrva, volt jobb lábon egy sípcsonttörésem, és nem is sorolom tovább, szóval tudom, hogy milyen érzés...

Amúgy tudom kontrollálni magam, azzal nincs baj, de ha egyet ütök, nem állok le, a vámpíros filmekhez tudnám hasonlítani, hogy mámoros érzés...

Edzek, minden nap + 7 éve judo-t tanulok amúgy:) Úgyhogy a feszültséget is levezetem. Szal nem ez a probléma, hanem nemtudom mi...

2009. máj. 8. 04:15
 10/25 anonim válasza:
100%
Orvos mindenkeppen, bar lehet, hogy leginkabb komolyabb segitsegre lenne szukseged...arra konkretan, hogy egy ilyen incidens kozben az egyik haverod verje be az orrod, hatha akkor kicsit kinyitnad a szemed... te most komolyan meg gondolkodsz azon, hogy orvoshoz kell-e menned, miutan fejberugtal egy vadidegen embert a rohadt nagy SEMMI miatt? A szakitas tudod te mit jelent? Azt hogy MEGSZAKITOD a kapcsolatodat a lannyal... tehat onnantol semmi kozod hozza, hogy kivel van...Na mindegy, nem lovalom bele magam... neked tuti orvos kell....
2009. máj. 8. 04:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!