Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom; miért vagyok egyedül?
Tizenhat éves lány vagyok. Tudom itt jöhetne a szokásos duma, hogy nem vagyok lemaradva semmiről, de már úgy vágyom egy társra. Szokták mondani,hogy szép vagyok, de inkább mondanám magam "helyes lány"-nak. Igyekszem csinosan öltözködni és rendszeresen edzem, így az alakommal sincs gond. A lányos külső ellenére, azonban belül kimondottan fiús vagyok. Nem szeretek annyira vásárolni, szeretek játszani számítógépes játékokkal (Dragon Age, Mass Effect stb.)Valahogy mégis a fiúk mindig a "jófej lány"-nak titulálnakés haverként kezelnek.
A válaszokat előre is köszönöm.
Hát én nagyon boldog lennék ha olyan barátnőm lenne aki rajong az játékokért, mert meglenne a közös hobbi.
Az a baj hogy sokan úgy gondolják hogy az nem lányoknak való , pedig miért ne játszhatnának a lányok. De ugyan így furcsán nézik a lányok is ha fiú játszik. Rengeteg előítélet is van (pl.: nem szeret kimozdulni otthonról stb).
A lényeg ne változz meg, te ilyen vagy, ha egy fiú kévéért megváltozol csak azért hogy legyen egy idő után neked lesz rossz.
(már ha ennyi kocka összejött az SWTOR nagyon király lesz, nekem nagyon a kotor-ra emlékeztet,de itt legalább nem kell egyedül játszanod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!