Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom; miért vagyok egyedül?
Tizenhat éves lány vagyok. Tudom itt jöhetne a szokásos duma, hogy nem vagyok lemaradva semmiről, de már úgy vágyom egy társra. Szokták mondani,hogy szép vagyok, de inkább mondanám magam "helyes lány"-nak. Igyekszem csinosan öltözködni és rendszeresen edzem, így az alakommal sincs gond. A lányos külső ellenére, azonban belül kimondottan fiús vagyok. Nem szeretek annyira vásárolni, szeretek játszani számítógépes játékokkal (Dragon Age, Mass Effect stb.)Valahogy mégis a fiúk mindig a "jófej lány"-nak titulálnakés haverként kezelnek.
A válaszokat előre is köszönöm.
01:51
akkor lehet,hogy ti pont egymásnak valók vagytok!!!!
járjatok és játszatok együtt gyerekek!!!!
Mellesleg írta, hogy edz és hogy alkatra nőies.
Mellesleg ha tudnátok mennyi kocka csaj van aki istennőként néz ki.
sztem sem kell "kocka" következtetéseket levonni a kérdezőről. De a kérdésre térve: az hogy miért nincs barátod, azt mi nem tudhatjuk, valószínű nem jársz változatos társaságba(vagy nem a megfelelőben várod ...azt a fiut:), és a hozzáálásoddal is lehet valami, bár ezt Neked kell tudnod. Jársz szórakozni? Jeleket küldöl fiuk felé?
Am én meg a BF3 at tolom:)) más játék nem tud lekötni de ez multiban..hking:D pedig nem vagyok kocka;)
Szerintem a világon semmi baj nincs veled :D Én speciel messze jobban örülnék olyan társnak mint amilyen te vagy.
Ne bánkódj ezen, biztosan meg lesz a párod.
Viszont addíg nem lesz barátod, amíg hagyod hogy haverként kezeljenek :) Ha megtetszik egy fiú a társaságodból, vagy akárhonnan, adj jelet neki, hogy bejön neked. Közeledj hozzájuk. Ne úgy mint egy haver, hanem mint nő :) Nőiesen... :)
Én drukkolok neked, irigylem majd a párod :D
21F
Én is hasonló lány vagyok, mint Te, kérdező (bár én inkább a Left4Dead, AvP, StarCraft, WoW vonalakon mozgok), és a meglátásom a következő: haverként kezelnek, mert annak is tartanak, de ez nem baj! Csak ha valakitől többet is szeretnél, akkor azt jelezd felé, mert a fiúk megilletődnek, ha egy csaj nem "w-t ír v helyett" ;) Nem ez a megszokott, úgy érzik, ingoványos talajon vannak, így szükségük van egy kis bátorításra :)
Hidd el, tudom, miről beszélek, 17 éves korom óta összesen 3 barátom volt (a harmadikkal még csak most vagyunk alakulóban), de azóta gyakorlatilag nem voltam egyedül pár hétnél többet. Nem vagyok különösebben jó csaj sem, de a fiúk/férfiak nagyon élvezik, hogy mellettem elengedhetik magukat és nyitott vagyok az ő kockaságukra is (a sajátom mellett :P).
Mellesleg, nem is járnék nem kockával...
Szóval hajrá :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!