Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontotta a bulinkat. Igazam van?
"Én nem vagyok elég neki?"
Akár mit tesz az ember, miért mindig ez jön ki? Ó biztos nem vagyok elég neki.
Megértem a srácot. Ha olyan hangulatom van, akkor én sem akarok menni sehová és akkor még viseljem is el a barátnőm rinyálását.
Én sem értem mi a francért akadtál ezen ennyire ki. Bizony én is leléptem volna. A te barátnőd szülinapja volt, elment veled a bulira, a disco meg lehet sok volt neki. Hatalmasat dob az egészen, hogy nem ismer senkit. Ez bennem is szokott feszkót kelteni. Egyszerűen vedd tudomásul, hogy neki elég volt a buliból aznap...
Örülj neki, hogy nem rángatott magával. Tiszteletben tartotta, hogy a barátnőddel vagy, szülinapoztok, stb. Ráadásul felajánlotta, hogy érted megy.
Szimplán nem volt kedve az egészhez. Minek erőltesse azt ami nem megy?!
Take it easy... Ne görcsölj ezen...
Kérdésedre válaszolva: talán valahol elrontotta, de azért csöppet nagyon túlreagáltátok.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!