Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszek én még valaha szerelmes?
Figyelt kérdés
2 évig együtt vtam az illetővel..14 éves vtam,ő 17,aztán vhogy ellaposodott az egész és szakítottam vele rá 2 évre. Annyira könnyű vt meghoznom a döntést,nem fájt egyáltalán,csak akkor mikor utána összejöttem vkivel és annyira más vt akkor jöttem rá,h még nem vagyok túl rajta...Utána hagytam időt magamnak és úgy éreztem,h sikerült továbblépnem... Ez több mint egy éve történt,utána volt pár lehetséges pasijelölt,de egyszerűen senki nem tudott megfogni annyira,h mellette maradjak..nem tudott senkibe sem belezúgni...ilyen nehéz találni vkit v még nem vagyok túl rajta? Most láttam,h ő 1 éve együtt van már az új bnőjével és annyira rosszul esett :S Kiégtem már teljesen érzelmileg? :S2011. nov. 6. 21:05
11/12 anonim válasza:
Utolsó kommentelő: de megható :'(
12/12 A kérdező kommentje:
Hát köszi a vélaszokat :)
2011. nov. 15. 19:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!