Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? 15/L
Van egy barátom már szinte 8 hónapja... és nagyon imádom... tényleg szinte az életem értelme...
De a szüleim nagyon ellenzik a kapcsolatunkat és azt mondják hogy ebből semmi komoly nem lehet ... pedig már az .. nem is kicsit... és tényleg nagyon szeretem ezt a fiút.. de fogalmam sincs hogy mit tegyek mert ez neki sem lessz jó mert anyám nem enged le hozzá meg nem nagyon tetszik neki a dolog .. és nem fogja hagyni már sokáig ... Mit csináljak?
Kedves 13L, aranyos a hozzászólásod, és bár én is a kérdező "ellen" és a szülők "mellett" vagyok, azért most picit mégiscsak megvédeném.
Valószínűleg nálad még nem "indultak be a hormonok", amivel persze semmi baj, 13 évesen nem a fiúkat kell nézegetni. Anno 15évesen én is egy amolyan rosszfiúért voltam oda, akivel nem jártunk, de barátok voltunk, ezért velem annyira kedves volt, hogy az hihetetlen. A rosszfiúk általában jófiúk.
Most is egy régi rosszfiúval járok, immáron másfél éve. Ő már, mire összejöttünk kinőtte ezt a korszakát, így jófiúként ismertem meg:)
Szóval vannak jófiúk, csak ők még idősek hozzátok, és vannak rosszfiúk, akiket jó megnézni, meg titokban odalenni értük, de hosszútávú kapcsolatra (főleg ennyi idősen) egyszerűen nem alkalmasak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!