Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tudnék csinálni? 15/L
Van egy barátom már szinte 8 hónapja... és nagyon imádom... tényleg szinte az életem értelme...
De a szüleim nagyon ellenzik a kapcsolatunkat és azt mondják hogy ebből semmi komoly nem lehet ... pedig már az .. nem is kicsit... és tényleg nagyon szeretem ezt a fiút.. de fogalmam sincs hogy mit tegyek mert ez neki sem lessz jó mert anyám nem enged le hozzá meg nem nagyon tetszik neki a dolog .. és nem fogja hagyni már sokáig ... Mit csináljak?
Először is megmondod neki:Én döntöm el mit csinálok nem te, nem leszel itt egész életembe,ha megbánom megbánom én döntöttem igy és válalalom érte a felelőséget.És anya igérem nem leszek kiskorú szülő.
Erre biztos hagyni fog vagy megkérdezi ki mondta ezt neked
Engem is lenéztek annyit tettem leszoktam a cigiről.És tényleg leszoktam a cigi nem nagy ár ha szeret téged.
Inkább vízipipázzatok sokkal nyugtatóbb meg nem olyan ártalmas én is ezt csinálom 1 éve járunk és a szülei meg is hívnak vacsizni meg minden és nekem összejöt az a lényeg csak mond meg ne cigizzen vagy ne a szüleid elött
de nem csak ez a bajuk mert már nem nagyon cigizik meg előttükegyáltalán nem .. se az utcán ha jönnek....semmi .... nemtudom miért de nagyon nem tetszik nekik hogy vele vagyok.... és nem fogják hagyni sokáig :'(:'(
de akkor mit csináljak :( most milegyen?? lécci segitsetek ... :'(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!