Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok?
Nem akarok ódákat zengeni magamról: egy átlagos, vékony alkatú srác vagyok. Sem nem nézek ki túl jól, sem nem vagyok túl okos. Néhányan biztatnak, de nem áltatom magam azzal, hogy okom lenne elszállni magamtól :) Nem járok a legjobb ruhákban, főleg pénz híján. Szeretek főzni, mások szerint valamicskét tudok is.
Nem vagyok tehetséges író vagy festő, bár sokat olvasok választékos témákban, és érdekelnek a művészetek is, a magam eszéhez mérten. :) A kreativitás ugyanakkor lételemem és lenyűgöz, bár a magam részéről főként a programozás során élem meg. Talán nem hangzik túl izgalmasnak, a programozás mégis lehetőséget ad egyfajta önmegvalósításra, a maga módján. Ez a munka egyszer mély csend - máskor pedig igenis színes, intenzív és áradó.
A kreativitásnál jobban csak egy dolog érdekel: az emberek. Elképesztő milyen színesek tudtak lenni az emberek, olykor pedig mégis milyen szürkék. Igyekszem kedves lenni, melynek eredménye, hogy velem is kedvesek olykor. Mindenki azt kapja, amit ad, ezért megéri sokat adni :)
Mindeddig még nem talált rám a szerelem, és én sem találtam rá a lányra, aki iránt ilyet érezhetnék. Természetesen ez az én hibám, mert nem teszek túl nagy erőfeszítéseket az ismerkedésre. Ami egy lányban vonz, az az, ha valaki érdeklődő a világ irányt, ugyanakkor önmagáról is szeret beszélni. Elbűvöl a kreatív és áradó művészi szellemű egyéniség. Egyaránt vonz a szenvedély és a béke. :)
18F
Aranyosan leírtad magad, nekem szimpatikus vagy. Szerintem semmi ördögőség nincs abban, hogy ennyi idősen még nem voltál szerelmes. 17 éves lány vagyok, de én se mondhatom el, hogy voltam már fülig szerelmes. Voltak barátaim, de valahogy még nem volt részem abban a bizsergő érzésben, nem láttam szikrákat,rózsaszín felhőket...:)
Amúgy engem egy fiúban az fog meg először, ha van stílusa, saját személyisége és nem tucat.
Ha gondolod írj privit ;)
Hehe :)
Nem igazáb hittem benne, hogy vannak még ilyenek. Én is 18/f vagyok, és kb 80-90% ba igaz rám is amit leírtál, csak én nem foglalkozok informatikával :D
Nyáron összejöttem egy lánnyal, előtte volt már pár barátnőm, de hogy is mondjam ... valahogy el ment tőlük a kedvem, úgy éreztem hogy túl "elvont" személyiség vagyok, ezért hagyom a francba az egészet, majd ha idősebb leszek lesz új nőm, addigra talán ők is komolyodnak. Na, visszatérve a mondat elejére, a nyáron összejöttem egy lánnyal, 17 éves, Őis pont olyan "elvont" figura mint én :D
ÖNBIZALOMHIÁNY: régóta nézegettem reggelente a lányt, de nem mertem odamenni hozzá, rám se nézett meg semmi, mindig csak a barátnője. Úgy ismertem meg hogy bejelöltem facebookon ( mekkora nyomi vagyok :) ). Akkor mondta, hogy nem mert visszanézni, megkérte a barátnőjét hogy nézze meg, hogy nézem-e ... :)
Találhatsz magadnak barátnőt, csak jól kell keresni, vagy nem is kell =) !!!!
Bocsi ha olyat írtam ami nem érdekel!
Ha akarsz írj privátot ...
Úristen kérdező,ha csak a felét komolyan gondolod annak amit írsz,szörnyű csalódások várnak rád!
" Téged nem ejt ámulatba, ahogyan a
világot megértik? Sokkal fejlettebbek az
érzékeik és az érzelmeik is. Nem csak hogy
fejlettebbek, de képesek velük jobban átélni
más állapotát."
Ezen külön felvihogtam:DDD
Am se vegyél semmit készpénznek,amit it írnak a nők,ugyanolyanok,mint élőben...
Meglepően jó a gondolkodásmódod és a leírás alapján szimpatikusnak tűnsz. Ha gondolod, írhatsz privit, kíváncsi lennék rád, mert úgy tűnik, eléggé hasonlítunk. :)
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!