Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kedves lányok mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kriszesz91 kérdése:

Kedves lányok mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, a lányok szeretik e az olyan srácokat, akiknek más az életszemlélete? Értem ez alatt hogy "szeretem" az embereket, és soha egy bántó rossz szót nem szóltam az utóbbi évek alatt egy ismerősömről sem, és teljesen másképp látok dolgokat mint a többi korombéli srác, nincs autóm, sem motorom, bulizni szoktam ugyan, és a lányokra sem úgy tekintek mint holmi bábúra... Sokan mondják, hogy a mai fiataloknak, a sárba tipró káromkodó keménykedő pasik jönnek be. Én személy szerint nem ilyen vagyok, szeretem mások sikerét, és szeretem az e9mbereket, legyen az akár idegen nem tudom megfogalmazni, de olyan típus vagyok, aki az élet minden apró, jelentéktelennek tűnő részének örülök- boldog leszek ha a környezetemben boldog embereket látok. Valamiért... csak az emberek jókedve mások boldogsága tesz boldoggá úgy érzem az embereknek való segítségnyújtás, önzetlen szeretet tesz boldoggá... Ezekből a sorokból túl sok tudom, nem derült ki, De röviden annyi a lényeg, hogy csak a jókedv, szeretet kedvesség az ami éltet, minden ember iránt...
2011. aug. 31. 12:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
38%
Én nem vagyok lány, de ez alapján unalmasnak tűnsz. Bocsi.
2011. aug. 31. 12:16
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Kedves fiu ... ilyen srácot még nem láttam mint te :'( ..... borzalmas ... :P vannak jó tulajdonságaid de egy kicsi szórakozás rosszaság is beleférhetne az életedbe !!
2011. aug. 31. 12:17
 3/16 anonim ***** válasza:
42%
UNALMAS VAGY !! 14 L
2011. aug. 31. 12:18
 4/16 anonim ***** válasza:
83%
Az sem jó, ha túl önzetlen vagy. Például ha nem lesz időd a családodra, mert inkább idegeneknek segítesz...
2011. aug. 31. 12:18
 5/16 MákosLajos ***** válasza:
67%
az a helyzet hogy egy homokos benyomását kelted nem attól vagy férfi ha anyázol mindenkit de azért ember ez nem egészséges... és én sem vagyok lány :D
2011. aug. 31. 12:20
 6/16 anonim ***** válasza:
50%
búúza
2011. aug. 31. 12:21
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nős én nő vagyok,de a hideg rázna ki egy ilyen férfitől.

Nem vagyok oda a bunkó,paraszt ki ha én nem típusú férfiakért,de a te verziód már túl nyálas nekem..Nem kell hogy egy férfi bunkó vagy keménykedő legyen,de legyen FÉRFI!

Tudod mi jutott eszembe amikor olvastam amit írtál? Egy film "Bájkeverő"

A srác (Brandon Fraiser) állandóan meg akar felelni a nőnek akiért oda van.Egyszer a naplóját elolvasva,valami hasonló karakter kért az ördögtől mint amit írtál..Még a naplementétől is sírva fakadt mert annyira jó,és romantikus férfi..A nő végül gyorsan lelépett egy másik fazonnal..

Na te is ilyen vagy..Kedves,aranyos,jó lelkű,de isten ments hogy évekig ezt el kelljen viselni éjjel-nappal..

2011. aug. 31. 12:22
 8/16 szamóca.. ***** válasza:
100%
szerintem ez nem rossz, de csak ha mellette azért tudsz veszekedni:) a túl békés emberek kihoznak a sodromból...ha egy párkapcsolatban baj van, néha veszekedni kell. és ha egy fiú csak bólogat mosolyogva és békedalt dúdol mikor én ideges vagyok, az a halálom.
2011. aug. 31. 12:24
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én szívesen megpróbálkoznék veled :)
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem speciel fárasztanak a nagy hangú, keménykedő, káromkodó pasik, akik ezzel próbálják takargatni a jelentéktelenségüket.

De jó, ha tudod, hogy ezzel kisebbségben vagyok.

1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!