Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok mit gondoltok erről?
Nős én nő vagyok,de a hideg rázna ki egy ilyen férfitől.
Nem vagyok oda a bunkó,paraszt ki ha én nem típusú férfiakért,de a te verziód már túl nyálas nekem..Nem kell hogy egy férfi bunkó vagy keménykedő legyen,de legyen FÉRFI!
Tudod mi jutott eszembe amikor olvastam amit írtál? Egy film "Bájkeverő"
A srác (Brandon Fraiser) állandóan meg akar felelni a nőnek akiért oda van.Egyszer a naplóját elolvasva,valami hasonló karakter kért az ördögtől mint amit írtál..Még a naplementétől is sírva fakadt mert annyira jó,és romantikus férfi..A nő végül gyorsan lelépett egy másik fazonnal..
Na te is ilyen vagy..Kedves,aranyos,jó lelkű,de isten ments hogy évekig ezt el kelljen viselni éjjel-nappal..
Engem speciel fárasztanak a nagy hangú, keménykedő, káromkodó pasik, akik ezzel próbálják takargatni a jelentéktelenségüket.
De jó, ha tudod, hogy ezzel kisebbségben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!